2821
2789
عنوان

قد دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 34 پست
برای چند سال هست این قرص؟ چه سنی میتونن استفاده کنن

قبل پریودی تاثیر داره

بعد اونم خیلییییی کم تاثیر داره

اسی درخاست دوستی بده کامل راهنماییت کنم قد دخترت خیلی کوتاهه

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه               راستی سنمو هیچا واقعی نگفتم کارگاهای گرامی وقتی تو بحث یا صحبتی کم میارید و به تاپیک های من مراجعه میکنین. بدانید و آگاه باشید که ایوالناس سنمو واقعی نگفتمممم شهرمم همینطور کلا یک ادم بشدت مجازی میباشم😂 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم قد دخترتون خوبه همون داروها رو هم استفاده کنید تاثیر دارن

استارتر عزیز معذرت میخوام وسط تاپیک شما

تورو خدا هر کی میدونه کمکم کنه دنبال یه دکتر غدد خوب تو تهران هستم بهم معرفی کنید ممنونم

من ۱۳ سالگی ۱۶۷ بودم

ماشاالله خوب ما قد بلند نیستیم شوهرم ۱۸۰خودم ۱۶۵ دخترم هنوز دوازده م نشده کاش حداقل ۱۷۰ بشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
فکر کنم قد دخترتون خوبه همون داروها رو هم استفاده کنید تاثیر دارن استارتر عزیز معذرت میخوام وسط تاپ ...

دکتر فریبا قاسمی فوق تخصص غدد. شریعتی مطب داره.دوستم دخترش و پیش اون می بره میگه دکتر خیلی خوبیه

ماشاالله خوب ما قد بلند نیستیم شوهرم ۱۸۰خودم ۱۶۵ دخترم هنوز دوازده م نشده کاش حداقل ۱۷۰ بشه 

شمام قدتون خوبه من مامانم ۱۵۰ بابام ۱۸۰ 

البته زود رشدم متوقف شد الان ۱۶۹.۵ ام 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
به نظرم خوبه باز من راجع به این خیلی اطلاع دقیقی ندارم 

دخترم خیلی لاغره که اونم هرکاری کردم دکتر بردم مشاور تغذیه بردم انواع ویتامین دادم بی فایده است چون کلا از طرف شوهرم همه لاغر هستن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دخترم خیلی لاغره که اونم هرکاری کردم دکتر بردم مشاور تغذیه بردم انواع ویتامین دادم بی فایده است چون ...

دختر منم کلا ظریف هست 

من خودم ۱/۶۹قدمه ولی همسرم از من کوتاه تره و بیشتر برای همین نگرانم 

شمام قدتون خوبه من مامانم ۱۵۰ بابام ۱۸۰  البته زود رشدم متوقف شد  الان ۱۶۹.۵ ام

اره درسته بعضیا رشدشون زود شروع میشه زود م تمام میشه الان چند سالتونه؟

دختر من ۷ سال و نیم هست ۲۲ وزن و قدش هم کوتاهه به نسبت همکلاسیاش 

کلا جثه اش کوچیکه 

دختر دیگه ام بر عکس این درشت هست ۱۲ سالشه قدش ۱۶۰ وزنش۵۶

خودم و همسرم بلند هستیم تقریبا 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
دختر منم کلا ظریف هست  من خودم ۱/۶۹قدمه ولی همسرم از من کوتاه تره و بیشتر برای همین نگرانم&nbs ...

بفرست کلاس ورزش حتما تاثیر داره