shinooo مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 5288 عنوان قصدش جدیه؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 22 پست رلم بعد یک ماه از اشنایی جریان رو ب خانوادش کفت و مادرش با مادرم تماس گرفته ولی باتوجه ب اینکه شزایط کارش هنوز اوکی نیست نمیتونه فعلا. بیاد خاستگاری بنظرتون منو واقعا دوس داره که ب خانوادش گفت؟ 1400/10/27 | 04:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراااجوونم عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 984 تو فامیل ما همه تو این سن مزدوجن و فامیل ما ۱۴ ، ۱۵ سالگی نامزد یا متاهل هستن🥴 درحالی که از زندگی چیز زیادی نمیدوننو من که ۱۵ سالمه و به فکر درس و مستقل بودنم و فکر آینده عم ، فکر کنم حرفای زیادی قراره بشنوم و ب امید خدا نادیده شون بگیرم 😐😂 "🤍"
زیتون_سیاه عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 6864 هرکی یطوره شاید هنوز کیس مورد نظرت پیدا نکردی ک عاشقش شی الان من از خداااااامه زودی ازدواج کنم😄 نه دوس پسر دارمکلا فکرش برام چیز سختی بود از ۱۸ سالگی اینابهش که فکر می کنم می بینم باید یکیو تو کل زندگیم داشته باشم و متعهد باشم بهش نفسم می گیره😂 ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
rez55 عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 895 خب سنش کمه۲۱سالشه 🙃 خب شرایطش عین منه،ولی خب قطعا میخواد که با خانوادش گفته و الا هیچوقت علنیش نمیکرد من همان آینده حال مغرور توام
shinooo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 5288 خب شرایطش عین منه،ولی خب قطعا میخواد که با خانوادش گفته و الا هیچوقت علنیش نمیکرد ینی شما باشید نمیگید؟یکیو فقط برادوستی بخاید میگید یانه؟
rez55 عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 895 ینی شما باشید نمیگید؟ یکیو فقط برادوستی بخاید میگید یانه؟ خب من میخام بگم قضیه ما برعکس شماس،طرفم از باباش حساب میبره گفته تا عید میگم،ولی اگه دختریو نخوام که هیچوقت نمیام علنیش کنم من همان آینده حال مغرور توام
shinooo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 5288 خب من میخام بگم قضیه ما برعکس شماس،طرفم از باباش حساب میبره گفته تا عید میگم،ولی اگه دختریو نخوام که ... ایشون گفتن اما چه فایده شرایط کارش اوکی نیست مادرش تماس گرفت گف کارش اوکی شه میاناما تلاشی نداره ینی گفتن و نکفتنش سودی نداشت
rez55 عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 895 ایشون گفتن اما چه فایده شرایط کارش اوکی نیست مادرش تماس گرفت گف کارش اوکی شه میان اما تلاشی نداره ی ... یعنی برای آینده تلاشی نداره؟ من همان آینده حال مغرور توام