2777
2789
عنوان

با پسری که دیر سین میکنه چکار کنیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5667 بازدید | 37 پست
ببین امتحان کردم. دیر سین کنم اولش یهو باز خوب میشه میوفته دنبالما. ولی بعد که دوباره باهاش خوب میشم ...

باهاش خوب نباش خب. نه اینکه اصلا بهش اهمیت ندی ولی خیلی ذوق زده نشون نده خودتو. فک میکنه خبریه. دقت کردی مردا همیشه زنیو دوس دارن که کمتر بهشون اهمیت میده؟ خب تو هم همینطور باش. اهمیت بده به اندازه همیشه اولویتت کارای خودت باشه حداقل پیش اون اونطور نشون بده بعد اون وقت میبینی خودش از کاراش میزنه میاد سراغ تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهکارذهنتو درگیر نکنشوهر من کلا سین نمیکنهسین کنه پاسخ نمیده

یعنی حتی پیام شما رو هم سین نمیکنه بکنه هم جواب نمیده؟ از اول اینجوری بود؟

کاربری توسط دو دوست اداره میشه و گاهی برای دوست مشترکمون هم تاپیک میزنیم🙂آقایون درخواست ندن

یعنی حتی پیام شما رو هم سین نمیکنه بکنه هم جواب نمیده؟ از اول اینجوری بود؟

تایم دوستی و عقد اوایل ازدواج حواب میداد

الان. بمعنای واقعی شوهره 

یه مدت گلگی کردم پاسخ بده الان دیکه جواب میده .

البته منم دیکه خیلی کم پیام میدم .

تو چت. دعوا نمیکنم میذارم بیاد خونه رودر رو حرف بزنیم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
تایم دوستی و عقد اوایل ازدواج حواب میدادالان. بمعنای واقعی شوهره یه مدت گلگی کردم پاسخ بده الان دیکه ...

اهان اون موقع زود زود جواب میداد

اما حالا نه

دلیلشون چیه؟ به مجازی و چت علاقه ندارن؟

کاربری توسط دو دوست اداره میشه و گاهی برای دوست مشترکمون هم تاپیک میزنیم🙂آقایون درخواست ندن

اهان اون موقع زود زود جواب میداداما حالا نهدلیلشون چیه؟ به مجازی و چت علاقه ندارن؟

اره کلا. چت. بقیه رو هم. جواب نمیده 

الان دبکه باز استثنا قائل شه جواب منو فقط میده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اره کلا. چت. بقیه رو هم. جواب نمیده الان دبکه باز استثنا قائل شه جواب منو فقط میده

بقیه چی میگن؟ واکنشی نشون نمیدن؟

یعنی الانم گاهی جواب شما رو میدن و نه همیشه؟ 

بعد نمیگن چرا اینجورن؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون گفتین خصوصی قبول نمیکنید وگرنه اونجا مطرح میکردم

2790
2778
2791
2779
2792