2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب من این طوری نیستم  نه که مامانم دعوام بکنه  خیلی وابسته و نگرانمه

منم مامانم آدم خیلی حساسیه 

مثلا هر نیم ساعت وقتی نیستم پیم میده حالمو میپرسه و اینا 

ولی خب اصلا اینطوری نیست بیرون نرو، سفر نرو، اینو نپوش و...😅

بشین درستو بخون برا زندگیت تلاش کن زندگی کن جوونیتو بکن خودتو با ازدواج محدود نکن

چرا میگید ازدواج محدودیت میاره؟ 

چه تناقضی بیم جوونی کردن و ازدواج کردن هست؟

منم مامانم آدم خیلی حساسیه  مثلا هر نیم ساعت وقتی نیستم پیم میده حالمو میپرسه و اینا  ول ...

مامان من به بابام هم گیر میده در کل دوست دارم مستقل باشم 

به نظرم با ازدواج استقلال بیشتری حاصل میشه 

نظرم درسته؟ 

چه ارتباطی بین ازدواج و تفریح کردن هست  چه ربطی داره به هم  مخصوصا تو دوران عقد

در این باره نظر مطمئن و درستی ندام 

ولی خب تو تمام تفریحات مجردیت رو در نظر بگیر به علاوه یه آدم دیگه به عنوان شریک زندگیت 

شاید تو تئاتر رفتن رو خیلی دوست داشتی باشی و تو مجردی مدام بریط ولی وقتی وارد رابطه میشی شاید پارتنرت دوست نداشته باشه 

اینجاست که دستت برای خیلی کارا باز نیست و علاوه بر خودت تو بیشتر تفریحات نظر اونم مهمه

در این باره نظر مطمئن و درستی ندام  ولی خب تو تمام تفریحات مجردیت رو در نظر بگیر به علاوه یه آ ...

خب وقتی اون سره کار و خونه نیست میری سمت تفریحاتی که اون دوست نداره 

اتفاقا دو تایی تفریح کردن بیشتر خوش می گذره 

به نظرتون نظرم درسته؟

مامان من به بابام هم گیر میده در کل دوست دارم مستقل باشم  به نظرم با ازدواج استقلال بیشتری حاص ...

اصلاااااا 

اینکه برای بدست آوردن استقلال ازدواج کنی بزرگترین اشتباهه 

ازدواج ممکن یه چالش جدید تو زندگیت باشه ولی تغییر تو رویه زندگی فردیت نیست🤍

چرا میگید ازدواج محدودیت میاره؟  چه تناقضی بیم جوونی کردن و ازدواج کردن هست؟

ازدواج کنی وقت داری که بری بگردی هر کاری دلت خواست بکنی هر وقت دلت خواست بری بیرون ؟ بعدشم اگه ازدواج نکنی مستقل بشی و مستقل زندگی کنی مطمعنا بعد ها کیس های مناسبتری برات پیدا میشه برای آدم مستقل و موفق بیشتر خواستار هست تا دختر ۲۲ ۱۸ ساله که دست  چپ و راستش رو بلد نیس و بعبارتی هنوز بچس

ازدواج کنی وقت داری که بری بگردی هر کاری دلت خواست بکنی هر وقت دلت خواست بری بیرون ؟ بعدشم اگه ازدوا ...

چرا وقت نداشته باشی آخه 

من خودم مامانم کمرش مشکل پیدا کرد 

با روزی ۱ ساعت کل کارای خونه رو جمع میکردم 

خب وقتی اون سره کار و خونه نیست میری سمت تفریحاتی که اون دوست نداره  اتفاقا دو تایی تفریح کردن ...

خب کاملا حق اینو داریم که تفریحاتی که خودمون دوست داریم و ممکنه اون دوست نداشته باشه رو انجام بدیم 

ولی خب نباید توقع داشته باشیم باهامون بیاد شاید واقعا حوصلش نکشه دوست نداشته باشه 

ولی لزوما نمیخواد حتما تایمی باشه که اون نیست 

میتونید یه ساعاتی رو حتی در حضور ایشون به خودتون اختصاص بدین در خصوص تفریح کردن🙂