2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو عزیزم

یه کیف شوهرم داره یعنی کوله پشتی وقتی میریم خونه پدر شوهرم وسایلش میذاره توش چون اونا شهرستانن میریم چن روز میمونیم بعد من چن روز پیش دسمال کثیف مال رابطه تو اون کیف دیدم خیلی ناراحت شدم اصلا شوهرم اهل این کارا نبود و نیست من از بس تو نی نی سایت دیدم شک کردم بهش پیام دادم گفتم انتظار نداشتم خیانت کنی ایتا خیلی ناراحت شد گفت بهم تهمت زدی و برام توضیح داد ک اون سری خونه پدر شوهرم بودیم رابطه داشتیم مت ک خوابیدم اون گذاشته تو پلاستیک گذاشته کیفش من دیگه فراموش کرده بودم حالا خیلی ناراحته و خیلی خیلی بهش برخورده خودمم ناراحتم ک اینو گفتم معذرت خواهی کردم ولی گفت نمیبخشم ک همچین فکری درموردم کردی چیکار کنم حالا ،سر کاره😔

یه کیف شوهرم داره یعنی کوله پشتی وقتی میریم خونه پدر شوهرم وسایلش میذاره توش چون اونا شهرستانن میریم ...

شب شام که دوست داره براش بپز  از دلش در بیار بهش بگو  همین حرفها