2777
2789
😭😭😭 زهرا به خدا یه خاطر این حرفت هم که شده میرم سراغش یعنی تا تقاص پس نده ول کن نیستم یعنی پدرشو ...

🚶🏻‍♂️مهیا هنو دوسش دارم  خیلی زیاد بیشتر از خودم... طوری که به هیچکی و هیچ کاری جز اون فک نمیکنم... کاش تموم شن روزام یا جونمو بدم

خدا نکنه عزیزم... خدا به دل تو ام آرامش بده... واقعا حس میکنم جونم به لبم رسیده دیگه.. همش اشک می ...

فقط به خدا توکل کن خواهر جونم، خودش همه چیزو درست می کنه، منم بین دو راهی قرار گرفتم برام دعا کن بهترین راه رو انتخاب کنم قشنگم🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط به خدا توکل کن خواهر جونم، خودش همه چیزو درست می کنه، منم بین دو راهی قرار گرفتم برام دعا کن بهت ...

حتما...

من که ۳ روزه  از افسردگیم نماز نخوندم...

ولی خدا خیلی مهربون چطور دلش میاد اینجوری ببینتم...

حتما... من که ۳ روزه  از افسردگیم نماز نخوندم... ولی خدا خیلی مهربون چطور دلش میاد اینجوری بب ...

عزیزم به نظر من اینا همش امتحانه، و ما باید بهترین راه رو انتخاب کنیم، الان شما رو کاملا درک می کنم گلم، من هر وقت به خدا پناه بردم بهم کمک کرده، واسه شما هم دعا می کنم انشالله خدا به دل پاک و مهربونت آرامش و صبر بده

عزیزم به نظر من اینا همش امتحانه، و ما باید بهترین راه رو انتخاب کنیم، الان شما رو کاملا درک می کنم ...

قربونت برم مرسی انشالله خود ام البنین گشایشگر مشکلت شه

بابام و مامانم صبح برای اذان صبح بیدار میشن دیگه نمیخوابن

چشم داداشم رو دور دیدن باهم بلند بلند حرف زدن

من رو زابرا کردن

البته پریودم دل درد دارم

دیشب اینجا برف و کولاک شده جاده رو یخ زد یکی پایین خونمو ماشینش گیر کرده هی گاز نیده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی