2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 25 پست
من که هردکتری رفتم اولین شیر پیشنهادی آپتامیل بوداونو بده اگه بهش ساخت خوبه وزن دهیشم عالیه بعدش بیو ...

سوپرامیل دادم اصلا بهش نساخت خیلی دوس داشتم بخوره وقتی دادم دوشب نخابید...بلاخره از دیروز آپتامیل پپتی میدم مثل پسرم به گاوی حساسه تموم بدنش جوش ریز قرمز

به هر بچه ای یه چیز میسازه بیومیل هست اس ام ای هست نان و ببلاک و اپتامیل هست ببین کدوم میثازه بعد شی ...

قطره دادم امشب پدی لاکت و کوکیکز معذرت میخام کلا نفخش خالی شدو خابید برام معجزه کرد خداروشکر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر من که ببلاک دادم شکمش روان شد وزن نگرفت اما با نان خوب وزن گرف

خداروشکر ...منم دوس داشتم دوسال و نان بخوره ولی خب براش سنگین بود از دیروز شب آپتامیل پپتی میدم امروز بردم بیمارستان محمد کرمانشاهی چتد تا دانشجو میگفتن احتنالا رفلاکس ...خودم حس میکردم مال شیرش نان بزارم سه روز بگذره از شیر جدیدش خداروشکر امشب آرومه...فردا هم نوبت دکتر براش گرفتم اگه همینطوری باشه نمیبرمش

قطره دادم امشب پدی لاکت و کوکیکز معذرت میخام کلا نفخش خالی شدو خابید برام معجزه کرد خداروشکر

کلا بچه همینه آب یادت نره بدی بچه شیرخشکی باید اب بخکرن وگرنه یبوست میشن شیرخشک اب بدن تامین نمیکنه باید اب جوشیده که سرد شده باشه بهش بدی.خداروشکر کلا بچه خمینه تا شیر شب قطع کنی لذیتی زیاد داره بعد راحت میشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خداروشکر ...منم دوس داشتم دوسال و نان بخوره ولی خب براش سنگین بود از دیروز شب آپتامیل پپتی میدم امرو ...

بعد خمیشه بچه شیر بالا میاره رفلاکس نیست بچه من شیر درجا میاورد بالا رو بدنش پر‌جوش و عین اگزما شد گفتن عفونت انقدر زیاد شده زده به ریه رو زبونش شیر میموند دکتر گفت دیدی بچا رو زبونش شیر میگن زبون جغرافیایی به ریه رسیده که دارو گرفت ۲ماه بستری شد تا خوب شد رفلاکس از بین رفن تهرانی علی فرجی و دکتر شایا کبگانی و پیمان رستگار خوب میفهمن اینو هرکی ازمایش بچمو میدید میگفتن گلبول سفیدش زیاد خیلی کم خونه نفهمیدن عفونته اینا که گفتم میفهمن بعد فقط دکتر اطفال که تخصص عفونی باشه بهتره بیشتر از همه چیز سردرمیارن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بعد خمیشه بچه شیر بالا میاره رفلاکس نیست بچه من شیر درجا میاورد بالا رو بدنش پر‌جوش و عین اگزما شد گ ...

خدارو شکر بخیر شد عزیزم...بچه منم بدنم اگزما بیشتر دستاش بردم دکتر گفت به پروتیین گاوی حساسه

اینو دکتر بهتون گفت..ممنون میشم جواب بدی

بله منم دوماه ندادم بچم بستری شد اخه گفته بودن تو کلاسا تا ۶ماه بچه اب نباید بخوره منم ندادم بستری که شد گفتن شیرخشکیا باید بخورن از وقتی دکتر اینو گفت عذاب وجدان دارم بچم دو ماه تشنه بود ندادم

بله منم دوماه ندادم بچم بستری شد اخه گفته بودن تو کلاسا تا ۶ماه بچه اب نباید بخوره منم ندادم بستری ک ...

مرسی عزیزم منم از دیشب بهش میدم خداخیرتون بده