2777
2789
عنوان

زندگی با فقر

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 27 پست
عزیزم درست رو بخون و دفعه بعد آدمی رو انتخاب کن برای زندگیت که بهتر از زندگی پدرت برات فراهم بکنه من ...

اصلا شانس ندارم فک نکنم کسی بخواد با من ازدواج کنه 

ملکه قلمرو خودت باش حتی اگر قلمروات اندازه شانه هایت باشد 😁
همه ی امور وتقدیر انسان طبق حکمت وعلم خدا پیش میره و ربطی به اینایی که گفتی نداره.. دعا کن و ازخدا ...

اخه کی دختری مثل من رو برای ازدواج بخواد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اینجور نگو هیچ وقت یجا شنیدم وقتی که توی زندگی سختی هاتون به اوج خودش میرسه خوشحال باشید چون انرژی م ...

مال من از اول زندگی تا الان که 18سالمه منفی بوده 

اخه کی دختری مثل من رو برای ازدواج بخواد 

اینجور نگو.. وقتی خدا خیری رو برامون بخواد هیچکسی جلودارش نیست کافیه خدا بخواد..تا میتونی به نیت ازدواج خوب صلوات بفرست برای فرج امام زمان وبه اموات خودت و ارواح مومنین هدیه کن که اونا هم برات دعای خیر کنن..الهی سفید بخت شی🍃

اینجور نگو.. وقتی خدا خیری رو برامون بخواد هیچکسی جلودارش نیست کافیه خدا بخواد..تا میتونی به نیت ازد ...

مرسی عزیزم خیلی مهربونید شما خدا حاجت دلتون رو بده 

توروخدا‌ناامید‌نباشید‌سعی‌کنید‌محکم‌ومقاوم‌باشیدمشکلات‌توزندگی‌همه‌هست‌همه‌چیز‌تواین‌دنیاچاره‌داره‌فقط‌مرگ‌که‌چاره‌ای‌نیست‌ازش‌.پس‌تازنده‌این‌امیدوارباشین‌به‌لطف‌خدا‌.غصه‌خوردن‌دردی‌دوانمیکنه‌قدرسلامتی‌تون‌بدونید‌مال‌دنیا‌بی‌ارزشه‌به‌کسی‌وفانکرده‌‌فقط‌حرص‌وجوش‌نخوریدشادباشید‌ولبخندبزنیدتا‌انرژی‌های‌مثبت‌سمت‌تون‌بیان

مال من از اول زندگی تا الان که 18سالمه منفی بوده 

واقعا ۱۸سالته عزیزم تو اول راهی چرا اینجور میکنی با خودت درست رو بخون و سعی کن روی درست تمرکز کنی

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن
توروخدا‌ناامید‌نباشید‌سعی‌کنید‌محکم‌ومقاوم‌باشیدمشکلات‌توزندگی‌همه‌هست‌همه‌چیز‌تواین‌دنیاچاره‌داره‌ف ...

ناراحت اینده هستم نگران خانواده هستم نگران برادرم مادرم پدرم 

واقعا ۱۸سالته عزیزم تو اول راهی چرا اینجور میکنی با خودت درست رو بخون و سعی کن روی درست تمرکز کنی

کار میکنم نمیتونم درس بخونم 

قربونت‌خواهری‌فقط‌اگه‌درس‌علاقه‌نداری‌ازالان‌برو‌دنبال‌یه‌شغل‌ازادخوب‌آرایشگری‌یاخیاطی‌‌درامدش‌خوبن‌ایندفه‌برای‌ازدواجت‌درست‌تصمیم‌بگیر‌بسپارش‌دست‌خدا‌‌ایشالله‌یه‌مرد‌خوب‌سر‌راهت‌قراربگیره‌خدابند‌هاشو‌تنها‌نمیزاره‌به‌شرطی‌که‌بهش‌پناه‌ببریم

تمام تلاشت رو برای کم شدن مشکلات بکن.مثلا کار کن کارهایی که زمان کمی بخوادودرآمدبالاتری داشته باشه مثل کارهای اینترنتی یا آرایشگری

ولی درامه حال به خداتوکل کن و ازش ناامیدنشو

خدایا بی نهایت شکرت