2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 50 پست

دختر عمه من ۱ سال اقدام بود نمیشد بعد با زرده تخم مرغ حامله شد . زرده رو با سرنگ تزریق میکرد داخل واژنش بعد اقدام میکردن ۱ ماهه باردار شد میگفت جاریامم اینطوری باردار شدند

خودم امتحان نکردم هنوز ولی فکر کنم جواب ببینیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به مامانای اینده.من چهار ماه اقدام بودم این ماه حامله شدم.فقط میتونم بگم چیزی که خیلی تاثیر داره فک نکردن راجبشه بر خلاف ماهای دیگه من این ماه هر کار دلم میخوایت کردم انگار که لجمم گرفته باشه اخه.ولی شد...با این که نزدیک پریود چهار روز از دل درد پریود مردماااا ولی نشدم.

پس در قدم اول بسپرین به خدا ین هر تایمی صلاحو خیرمه.خدا میدونه هر بچه ای قراره چه تاریخی و چه ساعتی پاشو بزاره رو این زمین.پس صیور باشین.بعدشم که حضرت زهرا.واقعا ازشون کمک بخوایین.خودشونو خانوم بودن حامله بودن .بچه ها صحبت کنین .درد و دل کنین.بدونین که قطعا صداتون شنیده میشه.اینم از تجربیات من .

سلام من این ماه اقدام داشتم از دو روز بعد اقدام درد زیر شکم داشتم یکی دو روز بود و خوب شد. سفتی سینه و ترشح سفید البته ترشح سفید همیشه دارم. همش گشنم میشه. الان دو روز مونده به پریود یه رگه خونی کوچیک دیدم. درد پریودی هم دارم. یعنی این ماه باردار نیستم؟