2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خواستگار چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 54 پست
اخه برا خودم این موضوع زیاد پیش اومده . 

خیلی جالب بود نمیدونستم یه سری پسرا اینطوری نظر دختره رو در مورد خودشون میپرسن گرچه به نظر من ادمی که از جواب رد میترسه اینکار رو مبکنه

ادمی که عزت نفس داره خودش پیگیر میشه و ازین روشها استفاده نمیکنه که ای ببینم دختره پیام میده یا نمیده. من بمبییرم هم اینطوری به کسی پیام نمیدم بهرحال زن مظهر نازه و نرد تیاز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این دو سه سال اخیر اولین موردی بود که خوشم اومد ازش من خیلی سخت پسندم

والا نمیدونم چی بگم این قضیه اینستاش یذره یجوریه امیدوارم شخصیت کلیش اینطوری نباشه ولی اگر پیگیر شد حتما جلسات بیشتر صحبت کن باهاش که با شخصیتش آشنا شی کامل نذار این حسی که الان داری باعث شه یه سری چیزا رو نبینی اگرم پیگیر نشد که دیگه بیخیال حتما صلاح نبوده مورد بهتر امیدوارم برات پیدا شه که به دلت بشینه

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر

به نظرم اگر خیلی رسمی و علنی خواستگاری کردن بازم پیام میده

اینکه یکم عقب نشینی کرده به نطرم یک کوچولو به غرورش برخورده اینطور که میگین اون خیلی طالب بوده شما بی تفاوت بودین یکم باید شما هم راه میامدین

به نظرم اگر خیلی رسمی و علنی خواستگاری کردن بازم پیام میده اینکه یکم عقب نشینی کرده به نطرم یک کوچو ...

اخه تجربه وابت کرده وقتی همون اول وا بدی و پسره مطمین بشه جوابت مثبته میره. توی دوستلم خیلی اینطوری شده اول باید یه کم پسرا رو توی حالت ابهام بذاری. رفتارم بسیار دوستانه بود اما در مورد اینستاش واکنش ندادم گفتم اومدیو درخواست دادم بعدش یهو اصلا ادامه ندلد خییلی ضایع میشم

اخه تجربه وابت کرده وقتی همون اول وا بدی و پسره مطمین بشه جوابت مثبته میره. توی دوستلم خیلی اینطوری ...

عزیزم نه اینکه خیییلی وا بدی یکم همراهی میکردی

بعدم یک چیز بگم من خودم خیلی ادم سفت و سختیم اصلا بین دوستان معروفم ولی الان هم پشیمونم هم عقیدم تغییر کرده نباید سخت گرفت فرضا اکانتشو میگرفتی و نمیشد تو اینجوری ببین برای شناخت هر کاری کردی 

به نظر منم خیلی حرفش سطحی بوده. مرسی از تحلیلی که کردی. به نظرت چقدر احتمال داره ادامه بده و پیگیر ب ...

ببین جانم من فکر میکنم تا یکی دو روز دیگه پیگیری مجدد میکنه حالا نهایتا که بعید میدونم اینهمه طول بکشه تا آخر هفته میدونم دختری ذهنت درگیره درکت میکنم بالاخره خودمم دخترم این روزها رو سپری کردم ولی خیلی ذهنت رو مشغول نکن تو فرصت های بعد سعی کن بیشتر بشناسیش خیلیییی به رفتارهاش برخوردهای دقت کن به رفتارش با اعضای خانوادش 

به لباس پوشیدن خرج کردنش به چه اصولی پایبنده نظرش در مورد پوشش یه خانم چیه میزان ارتباطات شما با دیگران چطور باید باشه ببین از نظز فکری و مالی مستقل هست حالا نمیگم آنچنان وضعیت خوب ولی برای شروع زندگی چه کارها میتونه بکنه ببین چه تعداد دوست صمیمی داره چقدر از وقتش با دوستاش سپری میشه اهل تفریح با خانواده چقدر هست سعی کنید تو موقعیت های مختلف خیلی عادی سلامتش رو بسنجید ببین چقدر از وقتش صرف فضای مجازی میشه و....

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
ببین جانم من فکر میکنم تا یکی دو روز دیگه پیگیری مجدد میکنه حالا نهایتا که بعید میدونم اینهمه طول بک ...

دوست سمیمی خیلی کم داشت یکیشون خارج بود یکی دو تای دیگه هم داشت که مثلا ماهی یکبار میدیدشون احساس میکردم ادم درونگرایی هست

دوست سمیمی خیلی کم داشت یکیشون خارج بود یکی دو تای دیگه هم داشت که مثلا ماهی یکبار میدیدشون احساس می ...

دوست صمیمی داشتن ملاک برونگرایی نیس ، اگه سنش بالای ۳۵ باشه ، دوست زیادی نداره ، چون اکثرشون متاهل شدن و ارتباطی با این ندارن ، دوست بازی و .... بیشتر برای زیر ۳۰ ساله هاس 

خودم ۳۹ سالمه ، چندسال اکثر خواستگارام دیگه دوست خاصی ندارن ، چون میگن همشون متاهلن و من تو زندگیشون جایی ندارم ، رفت و امد خاصی با کسی ندارن ، چون همه سرزندگیشونن و اونا تنها 

خدایا شکرت.