2777
2789
عنوان

زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 34 پست

منم داغونم

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت رو بپذیر و سعی کن جذاب باشی 

به پوستت برس 

زشت وجود نداره تو دنیا بلکه افکارت آدما هستن زشت تلقی می شن

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
خب بعدش؟

من ۲۵ ساله هستم دختر خالم۲۲ سالشه خوشگل و قد بلنده از بچگی خودمو باهاش مقایسه میکردم الانم داره با پسر خالم که ۲۷سالشه وپرستاره وخونه و ماشین داره ازدواج میکنه من تا حالا یدونه خواستگارم نداشتم خیلی سخت بود برام یه مجلسی روضه ای چیزی که با خالم اینا میرفتیم همش از دخترش خواستگاری می‌کردند ومن تحقیر میشدم

هممون زشتم اگه بخوایم با نگاه تو به خودمون‌ نگاه کنیم

خودمو بگم

موهای موخوره خورده و ضعیف که اندازه شویده

دماغ دراز قلمی که از وسط شکسته کج شده

چشای یکی بزرگتر از اون یکی

😊لبام که دیه هیچی 

من خودمو دوست دارم و با خودمو بدنم حال میکنم

روزا بشین به خودت فکر کن ناشکری نکناااا فکر کن

ببین چیا داری از نظر بدنی و جسمی

شکر کن خدارو بخاطرشون از عمق وجودت

اونوقته میتونی خودتو دوست داشته باشی

اعتماد به نفست بالا میره

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
حتما ورزش هایه کششی انجام بده تا قدت بلند بشع

تو بچگی این قدر ورزش کردم کلاس والیبال وبسکتبال رفتم هیچ فایده نداشت تازه الان ۲۵ سالمه دیگه کاریش نمیشه نمیکرد

عزیزم آخه چرا اعتماد به نفس و عزت نفس نداری؟ 

ببین خدا سرچشمه ی زیبایی هاست پس امکان نداره چیزی رو زشت آفریده باشه 

مطمئنن همه کامل نیستن و هرکس یه نقصی داره حتی زیباترین افراد هم کامل نیستن 

و درضمن باطن زیبا هزار برابر مهم تر و جذاب تر از ظاهر زیباست 

خودتو دوست داشته باش تا دیگران هم تورو دوست داشته باشن

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
من ۲۵ ساله هستم دختر خالم۲۲ سالشه خوشگل و قد بلنده از بچگی خودمو باهاش مقایسه میکردم الانم داره با پ ...

میگذره 

خوبه تو مشکلت ظاهره 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بخدا که پشت این کاربری یک دخترخانم حوری نشسته😑

ثابت شده برای ما کاربرا.پس الکی خودتو کوچیک نکن😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تو بچگی این قدر ورزش کردم کلاس والیبال وبسکتبال رفتم هیچ فایده نداشت تازه الان ۲۵ سالمه دیگه کاریش ن ...

چرا انقدر کوچیک موندی پس راه کار هایه زیادی واسه قد بلندی هست حتما دکتر برو قدت بلند بشه بغیش مهم نیست