2777
2789
منم حرفامو میگم و میرم داخل اتاق تا تنها باشم ولی همش آدم بده منم بهم میگن تو با هیچ کس نمی سازی بین ...

ادمای اطرافت ک همش دید منفی دارن ازت بد انتقاد میکنن درکت نمیکنن بنظر من نباید توقعی ازشون داشته باشی بیشتر عذاب میکشی.. منم ی دورانی همینجور باهام برخورد میشد خیلی ناراحت میشدم فشار روحی بهم وارد میشد عذاب میکشیدم اما از ی جا ب بعد دیگ منم توقعاتمو گذاشتم کنار با خانوادم سرد شدم.. ازشون انتظاری ندارم وقتی ام ب خودم نگاه میکنم فقط خودمو میبینم ک چقد پشت خودم بودم...

ادمای اطرافت ک همش دید منفی دارن ازت بد انتقاد میکنن درکت نمیکنن بنظر من نباید توقعی ازشون داشته باش ...

توقعی ازشون ندارم فقط می خوام منو به حال خودم بزارن که نمیشه به این نتیجه رسیدم که فقط باید از خونمون برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقعی ازشون ندارم فقط می خوام منو به حال خودم بزارن که نمیشه به این نتیجه رسیدم که فقط باید از خونمو ...

با این جامعه ک ما توش زندگی میکنیم نمیش گذاشت رفت درسته ارامش نداری اما امنیت جانی داری بزاری بری کجا؟ 

با این جامعه ک ما توش زندگی میکنیم نمیش گذاشت رفت درسته ارامش نداری اما امنیت جانی داری بزاری بری کج ...

من مهر ماه به طور کامل مستقل میشم اما دلم نمی خواست کسی از من برنجه خانوادم خوبی های زیادی دارن من شخصیت خودمو دوست دارم ای کاش درک می شدم همین

دارم ولی دقیقا اون بدتر باهام رفتار میکنه🙂همیشه سرم داد میزنه و من جای نوکرشم دستوز میده بهم چون خو ...

ب هیچ عنوان تو رابطه ای ک طرف مدام تحقیرت میکنه نمون. من خودم درونگرام اما ب هیچکس اجازه نمیدم غرورمو بشکنه

با دوستت قطع ارتباط کن

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
بله ولی خب من آدمایی رو دیدم که درک بالایی دارن

ربطی به درک نداره ذات

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.