دل۷۰ مدیر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1172 عنوان دردقلب | مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 17 پست خانومهای گل من قلبم خیلی دردمیکنه سمت چپم.نوارواکوهم رفتم دوتادکترگفتن سالمه بخاطرفشارعصبیه امکانش هس ک خدای نکرده چیزی باشه ولی اکوونوارقلب نشون نده؟ 1400/10/25 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1172 روی تردمیل راه میری و نوار قلب درحالت ورزش ازت گرفته میشه و فشار و ضربان قلب چک میشن اح ... نمیدونم بخدانگرفتن فقط گف ازفشارعصبیته
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26685 گاهی پشت قلبم دست چپم یاپشت گردنم میگیره یایک نقطه ازقلبم انگارمیگیره گلم بیش تر این دردها عصبی عضلانی هستن با توجه به شرایط شما طبیعیه ان شاءالله خوب میشی ولی حتما با متخصص روانشناس صحبت کن خیلی کمک میکنه من به خاطر فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده خیلی داغون بودم با کمک روانشناس بهتر شدم اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26685 نمیدونم بخدانگرفتن فقط گف ازفشارعصبیته نه گلم اگر نیاز بود حتما براتون درخواست میداد ان شاءالله خوب بشی گل زیبا اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️