affsooooonni مدیر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 4124 عنوان حوصلم 😥😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 19 پست بچه ها حوصلم سر رفته کسی میاد تلگرام حرف بزنیم یا اینکه لینک گروه خانومانه ندارین؟ 😢 1400/10/25 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125926 همش چیزای بد میاد تو ذهنم😂😂😂 همش فک میکنم روز زن چیزی برام نمیخره میخام از الان دعوا کنم ... عجب😂😂یعنی نخره خدایی دعوا میکنی😂اونوقت فک میکنه بخاطر هدیه دوسش داری🥴 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
affsooooonni مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 4124 اون بیچاره چه گناهی کرده که میخوای باهاش دعوا کنی🙄🙄 خیلی حوصلم سر رفته نامزدمم سرکاره زنگ زدم بهش بگم حوصلم سر رفته زودی بیا کار داشت. نتونست صحبت کنه 😒😒😒گفت خودم بعدا زنگ میزنم 😒
تاول عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 57486 حوصله..............سر!عشق............پر!مغز............…..هنگ!سر............درد!دل...................تنگ!چشم.................تر!گوش...................کر!مخ............................رد!خسته نباشی سرنوشت دمت گرم! من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
affsooooonni مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 4124 عجب😂😂یعنی نخره خدایی دعوا میکنی😂 اونوقت فک میکنه بخاطر هدیه دوسش داری🥴 آره از الانم گفتم ک یا طلا یا گوشی.. همش حس میکنم اخرش با یه چی الکی خرم میکنه.. از الان دارم حرص میخورم
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125926 آره از الانم گفتم ک یا طلا یا گوشی.. همش حس میکنم اخرش با یه چی الکی خرم میکنه.. از الان دارم ... بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻