2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خودم امید وار شدم 😂😂😂

😂😂😂

من خودمم حس ششم قوی دارم حتی بعضی مواقع چیزی بهم القا میشه اما میگم شاید بعضی موقع اشتباه در بیاد به خاطر همین هیچوقت حسامو نمیگم

تو همین نی نی سایت یه نفر میگفت علائم بارداری دارم و اینا حسم بهم گفت حامله نیست ولی چیزی هم نگفتم یه چه روز بعدش گفت پریود شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
😂😂😂 من خودمم حس ششم قوی دارم حتی بعضی مواقع چیزی بهم القا میشه اما میگم شاید بعضی موقع اشتباه در ...

میگما میشه منو بگی کی عقد میکنم؟ 😭😭😭🌹🌺🌹🌺

برام دعا کنید لطفا 🙏 ارزوم براورده شه 🥺چهارسال منتظرم 

😂😂😂 من خودمم حس ششم قوی دارم حتی بعضی مواقع چیزی بهم القا میشه اما میگم شاید بعضی موقع اشتباه در ...

تو هم بگو من باردارم آیا ؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
صبر کنید خود اون طرف بهشون پیام میده

ببین فک کنم بد گفتم من ی معرف ازدواج پیدا کردم میگم اگه پیام بدم بهش بعدن برام بد نمیشه ؟یا اصلا مورد مناسبی معرفی میکنه ؟خیلی شک دارم 

برام دعا کنید لطفا 🙏 ارزوم براورده شه 🥺چهارسال منتظرم 

میشه بگی شوهرم کی می‌ره سرکار؟؟

من بچه دومم کی باردار میشم؟؟

حست راجب زندگیم چیه؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
فعلا اولویت های دیگه تون بعدش ماشینتون ام آره عوض میشه

میشه بگی شوهرم کی می‌ره سرکار؟

من بچه دومم کی باردار میشم ؟

حست راجب زندگیم چیه؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش