2777
2789
از تجربه هاش بگم ک باید ضرر بدی تا را بیفتی پولی رو ببری تو بازار ک اگ ضرر کردی مهم نباشه واست 

من خودم قبلا تریدمیکردم ولی الان هولدرهستم 

تجربه های شمارا واسه هموطنان میخام که بخونن وترسشون بریزه

ممنونم بهم اطلاع بده...عشتاد تومن ضرر کردیم بدیختی پولم مال خ.دمون نیست ببین با چه کاری نیشه جبران ک ...

فعلا نیستش تا شب میپرسم ازش حتما...ایشالا که بره بالا ولی من بالا گفتم که همسرم هیچوقت پولی ک مهمه رو نمیبره بازار فقط ی مقدار سرمایه میزاره که ضرر کردم چیزی نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم میپرسم 

همسرایشون تحلیل گرنیست وتازه اول راه هستن وهیچکس نمیتونه بگه کدوم ارزقطعا پامپ میشه یانه ولی درمورد دوج کوین اخبارخیلی تاثیرمثبتی درروند صعودش میزاره والانم امیدبه پامپ دوج خیلی زیاد چون به تازگی اقای ماسک تویت درموردش زده

ممنونم بهم اطلاع بده...عشتاد تومن ضرر کردیم بدیختی پولم مال خ.دمون نیست ببین با چه کاری نیشه جبران ک ...

فقط بایدالان صبورباشین وهولد کنین چون مشخصه قیمت بالاخریدکردین وحدسودوضررتعین نکردین 

فقط بایدالان صبورباشین وهولد کنین چون مشخصه قیمت بالاخریدکردین وحدسودوضررتعین نکردین 

همین هلد کرده که بدبخت شدیم...یک ساله پولا نگه داشته اردیبهشت شش برابر شد طمع کرد نفروخت الان نصف شده پول