2777
2789
عنوان

شما جای من....بیاین بگین چه برخوردی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 47 پست
.
تو سیگارو خاموش کن تا بگم ...
چه طور میشه با گریه هم دود شد...
چه طور میشه با خنده هم زخم خورد....
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتم قطع و وصل میشه
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....
من بودم میگفتم خوشگل بی سلیقه بوده... خوشتیپ تر از تو گیر نیاورده....البته توهین به همسر شما نباشه....کلی میگم تا فکر نکنه خیلی جذاب
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
آرزوآنلاین پست ها : 4344عضویت:1387/6/31 1393/9/10 - 9:18 صبح [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] نجابت ذاتیه. اون مقداریش که اکتسابی هست امکان لغزش و تغییر داره. هر کسی مفهوم نگاه شوهرش به زن های دیگه رو بهتر درک میکنه حتی تعریف کردن از ی زن دیگه.
دختر بهار متاسفانه من تو این موارد لال میشم همیشه
دختر بهار بعضی وقت ها گفتن اینکه مثلا حالا نیس خیلی تو جذابی یا خوشکلی یا خوشتیپی که بهت چشمک میزنن. نتیجه عکس میده شوهر میخواد اثبات کنه که هستم گند میزنه به همه چی. ولی به نظر من بهترین کاری که یلدا تو اون شرایط میتونست بکنه سکوت بوده.
دقیقا من همین کارو کردم یعنی سکوت اومدیم خونه هم دیگه هیچی نگفتم شوهرمم خسته بود زود خوابید
نمیدونم شاید هم من خیلی حساسم ولی هر چی که هست خیلی عذاب میکشم از شنیدن این حرفها
بنظر من یلدارحق داره ناراحت بشه نه ذاینکه شوهرش واقعا از اون خانم خوشش اومدهاااا نه شایدم همچین داستانی ساخته ذهن خلاقشه که بقول بچه ها بخواد بگه هنوزم خاطرخواه داره! خب بعضی مرداراینجور شیطنتارو دارن اما اینم باید بدونه که یلدا روی این حرفا حساسه و نباید بروش بیاره خوب کردی جلوش نگفتی سر فرصت بهش بگو میدونی که منظوری نداره دوست نداری بشنوی این حرفارو