2777
2789

من بین این دو نفر شک دارم واقعا

خود دکترم گفته پیش رضوانی زاده برو خواهرم میگه پیش صدری برو جنسیت خیلی دقیق میگه

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

چرا هیچکس نمیاد جواب بده خبببببببببببب

مشخص همتون زشتین!  

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

بعضیا وقتی خرشون از پل میگذره دیگه کمک کسی نمیکنن خب چی میشه کساییکه رفتن بیان کمک کنن

من خودم در مورد هرچی اطلاعات یا نظر داشته باشم میرم به طرف میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نرفتم و اطلاعی ندارم عزیزم.یه سوال داشتم شما بعد از قطع دوفاستون لکع بینی داشتین و بارداربودین؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

من نرفتم و اطلاعی ندارم عزیزم.یه سوال داشتم شما بعد از قطع دوفاستون لکع بینی داشتین و بارداربودین؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

نه من اصلا تو بارداری لکه بینی نداشتم اوایل