2777
2789
عنوان

☆نظرسنجی☆

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 45 پست
یه مدل خوب سامسونگ که همه چی داره رو میشه بگی؟

چی میخوای ؟ رم بالا دوربین خوب ؟اگر دوربین برای اولویت اول و اخره برو شیائومی . کیفیت دوربینش رو دست نداره خدایی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام میدونستی گوشی شیائومی سوپر امولده بهترین نوع صفحه نمایش

بله . و بهترین دوربین میون گوشی ها . موارد رو باید کنار هم گزاشت 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
چی میخوای ؟ رم بالا دوربین خوب ؟اگر دوربین برای اولویت اول و اخره برو شیائومی . کیفیت دوربینش رو دست ...

همون

حافظه بالا داره شیائومی

نمایشگر عالی

دوربین

۱ میلیارد رنگ

تراشه اشم اسپندراگونه بهترین تراشس

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
همون حافظه بالا داره شیائومی نمایشگر عالی دوربین ۱ میلیارد رنگ تراشه اشم اسپندراگونه بهترین ترا ...

ولی باز من سامسونگ می گیرم . چون کیفیت قطعاتم برام مهمه . الان گوشی دار شتم 2016 دستم بود الان دست کس دیکست . نه هنگی نه خاموشی . یک بار هم تعمیر نرفت 

به نظر من فقط اسم در کرده نمیدونم!! خودت میدونی

ما خانوادگی از گوشی سامسونگ استفاده میکنیم 

خیلی عالیه 

الان میانرده سامسونگ رو با پرچم دار شیائمی مقایسه میکنن 

از صفحه نمایش سامسونگ همیشه بهترینه

از میکروفن همیشه اولین بوده

از رابط کاربری هم همیشه بدون رقیب بوده

ولی باز من سامسونگ می گیرم . چون کیفیت قطعاتم برام مهمه . الان گوشی دار شتم 2016 دستم بود الان دست ک ...

از سامسونگ فقط گلکسی ها سری s خوبن بعضیاش!!

ولی شیائومی ردمی های سری می وای

حرف نداره

خودم منتظرم ردمی نوت ۱۱ بیاد

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
از سامسونگ فقط گلکسی ها سری s خوبن بعضیاش!! ولی شیائومی ردمی های سری می وای حرف نداره خودم منتظرم ...

مبارکه پیشاپیش