بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
میارکه عزیزم،منم بی بی هام همینجور بود الان فندوقم تو دلمه😁
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
فقط زود نرو آزمایش ... چون این بلا سرم اومده بتا پایین نشون میده مجبوری 48 ساعت بعد دوباره آزمایش بدی آدم از استرس می میره هر وقتم رفتی آزمایشگاه بگو اوژانشی بتا تیتر می خوام بزار ظرف 2 ساعت جواب بدن
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲