alconost مدیر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 عنوان ایبابا 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست جیغغغغغغغغ نمیتونم درس بخونم تو مخم نمیرههههههههه 1400/10/25 | 04:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alconost مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 یه موزیک گوش کن برو تو حال و هواش درست میشه بت رانندگی در مستی رو پیشنهاد میکنم باتشکر بل استاد حتمی
eliiiiim عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 882 اصلا حتی یک ذره خوب ببین گلم اول از همه تو برایچی این موقع میخوای درس بخونی الان باید استراحت کنیهرچیی که تمرکز تو بهم میریزه از خودت دور کن حالا چ افکار منفی گوشی استرس و.... 🤷🏻♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿 معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍. طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
alconost مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 ن بعدا رو میکنم 😂 😂 😂 ولی نگفتی 16 یا 20 بخاطر توعه تمرکز ندارم
alconost مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 خوب ببین گلم اول از همه تو برایچی این موقع میخوای درس بخونی الان باید استراحت کنی هرچیی که تمرکز تو ... استرس اصلا ازم کنده نمیشه
alconost مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 چیم😂 چیزی حالا هر چ دلت میخواد بزار جای اون چیز 😂🤣
eliiiiim عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 882 استرس اصلا ازم کنده نمیشه چرااا بدترین چیز استرسبابا بخداا ارزش نداره یک امتحان بخاطرش استرس بکشینن چقدر خوندی؟سعی کن جنبه مثبت نگاه کنی تو الان داری درس میخونی فردا میری سر جلسه امتحانتو خوب میدی نمره خوبی میگیری و اصلا هم استرس نداری 🤷🏻♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿 معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍. طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
alconost مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 چرااا بدترین چیز استرس بابا بخداا ارزش نداره یک امتحان بخاطرش استرس بکشینن چقدر خوندی؟سعی کن ... راستشو بگم هیچی نخوندم
eliiiiim عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 882 راستشو بگم هیچی نخوندم اوه چه امتحانیی داری؟؟!بشین سوالایی که فکر میکنی خیلی مهمه بخون با امتحانایی که معلمت ازت قبلا گرفت 🤷🏻♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿 معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍. طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
alconost مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1462 اوه چه امتحانیی داری؟؟! بشین سوالایی که فکر میکنی خیلی مهمه بخون با امتحانایی که معلمت ازت قبلا گرف ... زیست شیمی فزیک
eliiiiim عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 882 زیست شیمی فزیک اوه خسته نباشی دختتر جانبنظر من گوشی و بزار کنار بشین بخونناز اول سال چیزایی که تدریس کردن یادت هست؟! 🤷🏻♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿 معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍. طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈