2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا حتی یک ذره 

خوب ببین گلم اول از همه تو برایچی این موقع میخوای درس بخونی الان باید استراحت کنی

هرچیی که تمرکز تو بهم میریزه از خودت دور کن حالا چ افکار منفی گوشی استرس و....

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
استرس اصلا ازم کنده نمیشه 

چرااا بدترین چیز استرس

بابا بخداا ارزش نداره یک امتحان بخاطرش استرس بکشینن 

چقدر خوندی؟سعی کن جنبه مثبت نگاه کنی تو الان داری درس میخونی فردا میری سر جلسه امتحانتو خوب میدی نمره خوبی میگیری و اصلا هم استرس نداری

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
راستشو بگم هیچی نخوندم 

اوه چه امتحانیی داری؟؟!

بشین سوالایی که فکر میکنی خیلی مهمه بخون با امتحانایی که معلمت ازت قبلا گرفت 

زیست شیمی فزیک 

اوه خسته نباشی دختتر جان

بنظر من گوشی و بزار کنار بشین بخونن

از اول سال چیزایی که تدریس کردن یادت هست؟!