نیت کردم چهل شب برای چهل نفر حدیث کسابخونم لطفا اسم هاتون رو بنویسید ان شاءالله براتون میخونم💛
شاید فرصت نکنم جواب بدم هروقت خوندم لایکتون میکنم
الهی که خیلی زود حاجت روابشین😍
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
تو رو خدا خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه توافق شه و این هفته عقد کنیم به خیر و خوشی 🌹😭🙏🥺💔 ت ...
تو رو خدا خیلی دعام کنید زودترسر مهریه توافق شه این هفته عقد کنیم و روزبه روز بیشتر عاشقم شه و هیچ وقت ازم دست نکشه و کسی نتونه بینمون جدایی بندازه😭💔🙏و کنار هم خوشبخت ترین بشیم😭💔🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خواهش میکنم دعا کنید سر کهریه توافق شه و عقد کمیم این هفته😭💔🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭