2777
2789
عنوان

چهل نفر بیان براشون حدیث کسا بخونم💗

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 86 پست

توروخدا برا من دعا کن عزیزم  ...دعا کن فردا امتحانمو خوب بدم ..خوندم اما استرس دارم. آخرین امتحانه.. 

لیلام 

برا مامانم زهرا 

خواهرام 

و پدرم دعا کن 

مرسی عزیزم انشالله حاجت روا بشی 🥰🥰🥰🥰 برات حمد میخونم 

😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خیلی ممنونم ازت

به نیت راضیه هم بخون

خداوند دلت رو شاد کنه و تن سالم داشته باشی

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

سمانه

خيلي محتاج دعا هستم😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

فاطمه زهرا 

دعا کن درس بخونم و به هدف برسم رسیدم تاپیک می زنم صدات می کنم یه چی می خونم برات

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅

تو رو خدا خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه توافق شه و این هفته عقد کنیم به خیر و خوشی 🌹😭🙏🥺💔 تو رو خدا خدا رو قسم بدید به عشقی مه بین حضرت علی و فاطمه زهراست انشالله روزبه روز بیشتر عاشقم بشه و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و کنار هم خوشبخت ترین باشیم تا اخر😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭