گیس_فرفری مدیر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 عنوان شب مهمونی | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست ناهار هم مهمون داشتیم صبحم رفتم آزمون از اون طرف کلی خرید کردم رفتم یه فروشگاه دور خسته خستم😞😞شکم درد هم دارم اونجایی هم که میریم خیلی معذب میشم نمیدونم چرا خلاصه اصلا حسش نی برم 😢، 😣😓دوز پسرمم نیس باهاش حرف بزنم دیگه دارم روانی میشم ازمونمم ک گند زدم 😰😰 1400/10/24 | 18:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرورزیبایی عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 3438 کاش جات بودم الان چرا؟ چقدر تو فکرم کشتمت ! ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
گیس_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 دقیقا منم امروز ازمون داشتم شکم دردم دارم از ازمون ک برگشتم دیدم مهمون اومده خونمون بعدشم نوبت لیزر ... 🙃موفق باشی 😢😢مهمون خیلی رو مخه مخصوصا وقتی بی حوصله ی خوش بگذره 😊
سرورزیبایی عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 3438 😢😢تو رودرواسی گیر کردم هم میترسم شب تنها شب تنها نرو جایی.. مگه عقلت کمه بگو کار برام.پیش اومد چقدر تو فکرم کشتمت ! ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
شانلی_aban عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5450 😢😢دوش نمیشه بگیرم 🙁فردا مدرسه میرم موهام خشک نمیشه سردرد میشم با خانواده اش رفته ساحل ... منم معضل مو رو دارم... ولی برو بیا قشنک با حوله ابش بگیر بعد سشوار بزن... بعد منظورت دوس. پسرته؟؟ من فک کردم. میگی پسرم😂😂خدایا منو محو کن 💙♥💜
گیس_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 دوست پسر.گوز پسر. دوز پسر؟؟؟؟؟ 😅😅😅وایی اصلا حواسم نبود نوشم دوز پسر
گیس_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 شب تنها نرو جایی.. مگه عقلت کمه بگو کار برام.پیش اومد نه گلم تنها منظورم این بود میترسم تنهایی خونه بمونم باهاشون مهمونی نرم
گیس_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 منم معضل مو رو دارم... ولی برو بیا قشنک با حوله ابش بگیر بعد سشوار بزن... بعد منظورت دوس. پسرته؟؟ من ... 😂😂😂آره عزیزم دوست پسر منم بد نوشتم ببخشید 😅نوشتم دوز پسر5
شانلی_aban عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5450 😂😂😂آره عزیزم دوست پسر منم بد نوشتم ببخشید 😅نوشتم دوز پسر5 خخخخ عیب نداره.. ولی ب نظرم اگ حالت خوب شد برو مهمونی وگرنع بگو دل درد دارم نرووو اصن.. درک. میکنن دیگ. حتمن ازمونم داشتی هنو 💙♥💜
گیس_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 خخخخ عیب نداره.. ولی ب نظرم اگ حالت خوب شد برو مهمونی وگرنع بگو دل درد دارم نرووو اصن.. درک. میکنن د ... 😢😢هییی خواهر باید برم
شانلی_aban عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5450 😢😢هییی خواهر باید برم همون پس تونستی همون. دوشو بگیر قرص بخور برو اونجام رفتی توضیح بده حالتو... بعد نگن تو قیافه بود اومد خونمون 💙♥💜
گیس_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 480 همون پس تونستی همون. دوشو بگیر قرص بخور برو اونجام رفتی توضیح بده حالتو... بعد نگن تو قیافه بود اومد ... دوش نشد بگیرم قرصم یادم رفت 😭😭😭😧🙁واویلا نمیدونی دخترشون قیافه گرفته یه چیز به آجیم گفت دهنمون وا موند بیشعور