2777
2789
عنوان

بیاین عکس بی مصرف ترین چیزی که خریدین بدین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 70 پست
من ی مانتو خریدم خیلی ضایع است پنج ساله هنوز نپوشیدمش بادمجونا رو که سرخ کردم عکسشو میزارم

😂😂😂وایی یهو گفتم بیینم چرا وسط حرف مانتو، اسم بادمجون اوردی😂🤦🏻‍♀️

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرا😂چطور کنجکاو نشدی خدایی

قیافش خوشگل بود خوشم اومد خریدم ولی همون اول که جهیزیه اوردیم تو‌ کابینتا جا نشد گذاشتم تو انباری یه سماورم بابام بهم به زور داد اونم تا حالا روشن نشده تو انباریه اخه سماور کی استفاده میکنه  🤐😁😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
با اجازه استارتر شرمنده از همگی  خواهش میکنم ازتون دو دقیقه هم وقت نمیگیره   این لی ...

م رای دادم

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
قیافش خوشگل بود خوشم اومد خریدم ولی همون اول که جهیزیه اوردیم تو‌ کابینتا جا نشد گذاشتم تو انباری یه ...

حیفه واقعا

من اصلا دلم نمیاد یچیزی داشته باشمو استفاده نکنم

خمس میگیرشون اصن😅

منم سماور نخریدم سر جهیزیه ام،اتفاقا بابامم خیلی اصرار کرد

من خوشم نیومد و نمیاد هنوزم

انقد خانواده شوهرم گفتن شما یه سماور نیاز دارین

که دیگه کل سماور ها رو از رو بردن

شوهرمم افتاده تو دهنش میگه یکی میخواییم حتما😒

گرونم هست،یبار باباش اینا خواستن دست دوم برامون بگیرن(تازه پولشم خودمون بدیم)

گفتم اگ راست میگن از جیب خودشون نو بگیرن،اینا ک انقد بفکرن😄

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
😂😂😂وایی یهو گفتم بیینم چرا وسط حرف مانتو، اسم بادمجون اوردی😂🤦🏻‍♀️

باورت میشه من فکر کردم عکس بادمجون روش هست؟!😅😅😅😅😅

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
حیفه واقعا من اصلا دلم نمیاد یچیزی داشته باشمو استفاده نکنم خمس میگیرشون اصن😅 منم سماور نخرید ...

بابام اینا یدونه نو داشتن تو جعبه بود دادن بهم بابام گفت سماور نبری اونا چای خورن پشتت حرف میزنن حالا من خودم سال تا سال چای نمیخورم دلم برای سماوره میسوزه سالها چه خونه بابام چه خونه من دچار کم محلی مفرط شده 😂😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند