2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 16 پست
کار ودانش این رشته ها رو داره .معمولا بچه های دهم خودشون به رشته های هنرستان تمایل دارند حالا به دلا ...

خوب آخه حس میکنم به انسانی علاقه ای ندارم آخه من انسانی رو به خاطر شغل مورد علاقم اومدم 

و الان هم فهمیدم که اون شغل تو شهر خودمون نیست انگار  امکان اینم ندارم که بعد از کنکورم بتونم تو یه شهر دیگه برم دانشگاه خانوادم نمیزارن 

گفتن همینجا دانشگاه آزاد برم ولی نرم یه شهر دیگه اون رشته دانشگاهی که دوست داشتم

خوب آخه حس میکنم به انسانی علاقه ای ندارم آخه من انسانی رو به خاطر شغل مورد علاقم اومدم  و الا ...

. باید ببینی به چی علاقه داری مثلا اگه به خیاطی علاقه داری آیا پشتکارشو داری آیا توانایی داری بری تجربی یا انسانی ؟ببین اگه درست خوبه بعدها هم می تونی خیاطی بری و مدرک بگیری .با عین حال قبل خرداد برو همون هنرستان و برای تغییر رشته یا تکرار پایه اقدام کن می تونی ولی یک دو جلسه ای برو کلاس های اختصاصی شدن بشین و ببین علاقه داری یا نه .ضمنا برای تغییر رشته هم خرداد و هم شهریور یکسری دروس رو ازت امتحان میگیرن .برو سنجش اداره  راهنماییت می کنند یا همون هنرستان برو و بپرس برای هردوکار تغییر رشته و تکرار پایه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان