2777
2789
عنوان

زنداداشمو بردم خرید عروسی ، پدرمو دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 266350 بازدید | 1377 پست
خواهشا یه چیزیایی نگین با عقل جور درنیاد خخخخ بعضی رقم ها واقعا قابل هضم نیستن

چرا با عقل جور نیاد عزیزم 

آشغال ترین ریمل ۵۰ بود😑

عادیه این قیمتا من خودم عاشق لوازم آرایشم واقعا این قیمتا عادیه برام😂

سر به فلک کشیده قیمتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه غروب شد گفتم من خیییلی خستم بقیش برای شنبه حالا شنبه چکار کنم؟ حتی مرخصی هم دیگه فک نکنم بهم ب ...

آدم بی زبون که نمیتونه از حقش دفاع کنه فرقی نمیکنه عروس باشه خواهر شوهر باشه 

همه جا حقشو می‌خورند 

شما هم باید پول بدی هم از کارت بزنی 

حتمن با کیفیت برداشته ک میلیونی کارت کشیده

۳ تا عطر و ادکلن ۵ تومن قطعا با کیفیت نیستن.

و اونهمه لوازم آرایش رو گرفته ۷ تومن،اگه با کیفیت میگرفت با این پولا از هر کدوم یدونه میتونست بگیره

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را...🖤

ندیده بازیه بیای مثل ندیده ها بخری اندازه باید میخرید

لازم داشته لابد خریده نمیشه گفت ندید بدید

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
نه بابا جدی نگیر رقم ها رو خخخ منم هفته ای یک ملیون میدم پاستیل میخورم ولی توباور نکن خخخخ

خ‌واهر من با ماهی یک ملیون خرج خودم و سه تا بچه میدم پس انداز هم دارم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
هر چی بیشتر از ده تومن میشده کادوی خواهر شوهر حساب کردن....پس عزیزم از جیب خوده همین استارتر بنده خد ...

بخدا اسمش روشن فکر بازی نیست

خیلی بده یه دختر عقده هاش رو خونه شوهر خالی کنه

خرید عروسی فقط از جیب داداشش نبوده بقیه اش با خانواده بوده

تازه اگر از جیب داداششم بود خواهر دلش برای برادرش می‌سوزه دیگه

گفت تا ده تومن داداشم داد 

ندیدم اینو

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
ربطی نداره هر چی باشه عروسه باید بخره اسی بیخودی اقراق میکنه

قابل درک نیست اینکه یک خانوم بالغ پشت کاربری شما نشسته  باشه ...

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630