من خودم وقتی عروسی کردم هیچکدوم از دوتا خونواده ها باهامون نیومدن تا خرید کنیم ، خودمون دوست نداشتیم، شوهرمم تا وسطای خریدم بود بعد حوصله مشکل پسندی منو نداشت نشست یجا غذا بخوره تا من برم و برگردم.منم دو سه قلم لوازم ارایش خریدم با یه عطر و یه ساعت ، دو دست لباس یکی خونگی یکی بیرونی ،با یه دست لباس زیر و دو نیم متر پارچه . همین لخت وپتی ک نبودم قبلش، لباسای خودم بود حتی کفش نگرفتم چون قبلش خریده بودم خودم .
حالا زنداداشم چون داداشم سرکاره ومرخصی نداره گفته یکی از خواهرات باهام بیاد شاید من بیشتر از پولی ک بهم میدی خرید کنم ، اولا من امروزو مرخصی گرفتم سرکار نرفتم،پاهام تاول زد بس پاساژا رو بالاپایین کردم، لوازم ارایش یه باکس چمدونی کامل گرفت ازاینا ک دو سه رنگ کرمپودر داره و فلان. ۱۲تا رژ . خط چشم هم ماژیکی هم مویی هم نمدی
سایه چشم ۲ تا پالت یکی رنگ گرم یکی سرد🙄 رژ گونه و پنکیک واینا هم حسابشو ندارم چندتا چندتا چون دیگه خستم شد یه صندلی پیدا کردم نشستم. ۷/۵۰۰ کارت کشیدم فقط لوازم ارایش.بعد رفتیم عطر بخریم همممه ی عطرای فروشنده رو اورد پایین از ۹ تا ۱۰/۳۰ تو مغازه عطر فروشه بودیم یکی خرید برا مهمونی یکی روزانه یکی واسه تو خونه. ۴/۵ کارت کشیدم