2821
2789
عنوان

پیج ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کانال متدینین راه روشن توی تلگرام عاااالیه کانال ازدواج هستش کاملا واقعی و سنتی به صورت معرفی و تم ...

دیده بودم مثلا مجازی دوست میشن ولی ازدواج مجازی رو ندیده بودم

کانال متدینین راه روشن توی تلگرام عاااالیه کانال ازدواج هستش کاملا واقعی و سنتی به صورت معرفی و تم ...

از کجا میدونی عالیه

ببخشید ولی چرا حس میکنم پسرایی ک اینجور جاها عضون اسکلن😕

چه همه مشتاق ازدواج با ازدواج سند حبس خودشون یعنی فروختن آزادی ی خودشون رو امضا میکنن  آزادی ه ...

بستگی به طرفت داره

کسی که بعد مستقل شدن با یه ادم هم فکر و هم نظر خودش ازدواج میکنه اتفاقا ازادتر از قبل میشه

من ازدواج نکردم تا جایگاهمم تو زندگی به دست نیوردم قصدشو ندارم ولی به نظرم کمک میکنه به پیشرفت ادم

بستگی به طرفت داره کسی که بعد مستقل شدن با یه ادم هم فکر و هم نظر خودش ازدواج میکنه اتفاقا ازادتر ا ...

خب ببین اگه قرار باشه خودم ازدواج کنم با عشق هست و به شرطی که آزادی خودم رو داشته باشم آزادی از نظرم زندانی نبودنه بعضیا نمیزارن زنه حتی خونه خانوادش بره!!

و ...! 

اگه ازدواج کنم منطقی و عاقلانه...

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
وات د فاز😂😂تو تلگرام دیده بودم ولی ایسنتا آخه،😂😂ولی شاد شدیم😂

من بار اولم بود میدیدم،ولی خیلی بامزه بود بعضیاشونم سنی ندارن برای ازدواج بعضیاشونم همسرشون فوت شده 

خب ببین اگه قرار باشه خودم ازدواج کنم با عشق هست و به شرطی که آزادی خودم رو داشته باشم آزادی از نظرم ...

ازدواج باید باعث پیشرفت بشه نه پسرفت اگر ادم خوبی پیدا نشد نباید ازدواج کرد بنظرم بعضیا فقط بخاطر اینکه مجرد نباشن با هر کی رسید ازدواج میکنن

ازدواج باید باعث پیشرفت بشه نه پسرفت اگر ادم خوبی پیدا نشد نباید ازدواج کرد بنظرم بعضیا فقط بخاطر ای ...

اره 

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
ازدواج باید باعث پیشرفت بشه نه پسرفت اگر ادم خوبی پیدا نشد نباید ازدواج کرد بنظرم بعضیا فقط بخاطر ای ...

شرایط همه مثل هم‌ نیس

اگر دختری توخانواده بافرهنگی بدنیا اومده باشه که خانوادش هنر دختررو توشوهر کردن‌نمیبینن و بخاطرمجرد بودنش تیکه کنایه بارش نمیکنن و حبسش‌نمیکنن توخونه ک حق نداری تنهایی جایی بری وفلان....و دختر استقلال‌مالی داره ،..همچین دختری میتونه‌ صبرکنه و ازدواج نکنه(مگراینکه‌کلا خودش ازدواجی باشه) تاموقعی که یه ادم خوب بیاد سرراهش

اما‌متاسفانه دخترایی که اوضاعشون بده از ناچاری تن به ازدواج باهرکی از راه رسید میدن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
شرایط همه مثل هم‌ نیس اگر دختری توخانواده بافرهنگی بدنیا اومده باشه که خانوادش هنر دختررو توشوهر کر ...

درسته بعضیا برای اینکه نجات پیدا کنن ازدواج میکنن اتفاقا یه خانم چند وقت پیش درمورد همین تاپیک زده بود شوهرش۱۶سال بزرگتر بود میگفت ناچارا ازدواج کردم تا از خونوادم و وضع بدی که داشتم نجات پیدا کنم