2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله كه كمك تون مى كنه 

حالم به شدت خرابه تاپیکای قبلمو بخون

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

من نرفتم ،اونا اومدن خونه من و فتنه کردن ،الانم شوهرمم ازم جدا کردن،شوهرم منو آورد خونه پدرم همه چی ...

شما هم حتمن فردا اول وقت برو شاکی شو بگو همسرم منو بیرون کرده فردا علیهت پرونده سازی میکنند نزار از این راه وارد شن حداقل حق و حقوقتو از دس نده

چشمان تو آفریقاست.. 
حالم به شدت خرابه تاپیکای قبلمو بخون

از ناراحتى ديگران ناراحت ميشم

فقط مى تونم براتون دعا كنم و ى سوره ياسين بخونم و خدا رو به حق آيه آيه هاش قسم بدم خودش گره از مشكلات همه باز كنه ،همچنان مشكلات شما😔

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
شما هم حتمن فردا اول وقت برو شاکی شو بگو همسرم منو بیرون کرده فردا علیهت پرونده سازی میکنند نزار از ...

خدا جوابشونو بده ،حق اون همه گذشتم این نبود حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

دلم برا مظلومیت خودم کبابه ،خدا باید الان به دادم برسه ،شدید نیازمندم

عزیزم کجات مظلومه .از خواب پاشدی هرچی خواستی گفتی  هم بزرگتر بودن هم مهمون بودن .زنگ زدی ب شوهرت ک اون حرف تکرار شد خیلی رمزی حس بدی گرفتن.البته اونم گفته نفهم ک اشتباه کرده ولی تو ک اونارو میشناسی باید خودتو میزدی ب اون راه بعدا ب شوهرت میگفتی.بیرونشونم ک کردی.دیگه چیکار میخواستی بکنی گلم

ادم بی سیاستی هستی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
از ناراحتى ديگران ناراحت ميشم فقط مى تونم براتون دعا كنم و ى سوره ياسين بخونم و خدا رو به حق آيه آي ...

خیلی ممنونم آنقدر داغونم که اگه حالم خوب بشه کلی انرژی خوب برات میفرستم،آرامشو برات خواستارم بهترین چیزه

عزیزم کجات مظلومه .از خواب پاشدی هرچی خواستی گفتی  هم بزرگتر بودن هم مهمون بودن .زنگ زدی ب شوهر ...

خیلی ممنونم از همدریت ،من کجا حرف زدم اونا هرچی خواستن گفتن،چطور میتونی حالی که خیلی بده و آنقدر اذیت کنی با کلماتت

عزیزم کجات مظلومه .از خواب پاشدی هرچی خواستی گفتی  هم بزرگتر بودن هم مهمون بودن .زنگ زدی ب شوهر ...

درضمن من رفتم که بگم  پشیمونم از حرفم اونا اصلا هیچ هیچ کدومشون ،منو راه ندادن

درضمن من رفتم که بگم  پشیمونم از حرفم اونا اصلا هیچ هیچ کدومشون ،منو راه ندادن

ببین عزیزم من چرا باید تورو اذیت کنم

من از حرفات فهمیدم زندگیتو دوسداری .شوهرتم دوسداری.اما ندونم کاری کردی.تو وقتی میدونی پدرشوهرت ادم بی شعوریه وقتی شوهرت نیست چرا اونجوری رفتار کردی؟ بی سیاستی کردی قبول کن.الانم بدون صدبرابر کاری ک کردیو ب شوهرت گفتن ن حقیقتو.بازم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد‌.با شوهرت توافق کن فقط خودش با خانوادش رفتو امد کنه اگ قبول میکنه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ببین عزیزم من چرا باید تورو اذیت کنم من از حرفات فهمیدم زندگیتو دوسداری .شوهرتم دوسداری.اما ندونم ک ...

نمی‌دونم ،الان فقط تو شوکم ،شاید بمیرم همه راحت شن