2777
2789
عنوان

نادون بودم ....😒😒😒😒😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 26 پست
منم همین طوریم بدم میاد از حرفای خاله زنکی خب هدفون میزنم تو گوشم فیلم میبینم 🤣

منم میرم تو گوشی سرگیجه میگیرم ولی لالم دیگه زشته نباید جایی برم آبروم میره فردا شوهر گیرم نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۵سالم بود، خونه یکی از آشناها میرفتیم، اونجا هم سن من کسی نبود، جو خونه و خانوادشونم سنگین بود، آقاهه نظامی و مذهبی بود. هیچ حرف مشترکی نداشتم باهاشون. 

ولی همش مامانم اینا میزدن تو سرم که تو چرا زیاد حرف نمیزنی. 

همون آشنامونم همینو میگفتن. 

خیلی بده الکی به آدم انگ غیراجتماعی بودن بزنن. 

من تو فامیل شوهرم اینجوریم غریبم اونا همه خودین تقریبا تو کل فامیلشون من غزیبم تو جمعاشونم مجبورم بر ...

حالا من باغریبه ها راحت ترم..حرف‌میزنم واینا..

ولی بافامیل نه😐

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

من باز هیچ فک و فامیلی ندارم ولی در کل پرحرفم و منو م هم مسخره میکنن خیلیی 

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.
منم میرم تو گوشی سرگیجه میگیرم ولی لالم دیگه زشته نباید جایی برم آبروم میره فردا شوهر گیرم نمیاد

چندسالته

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
حالا من باغریبه ها راحت ترم..حرف‌میزنم واینا.. ولی بافامیل نه😐

منم همینم چرا آخه 😢😢🥺 از جمع فامیلای دوستام خوشم میاد راحتم میخندم مال خودمون خوابم میبره یه گوشه

منم همینم چرا آخه 😢😢🥺 از جمع فامیلای دوستام خوشم میاد راحتم میخندم مال خودمون خوابم میبره یه گوشه

خیلی بده اینجوری😭

پیش خانواده خودتم ساکتی؟

نباید هرکسی با هرمدل اخلاقی رو مسخره کرد توم مث خودمی منم دقیقا چن ماهه ب بهانه درس و کنکور مهمونی نمیرم اعصابم خورد میشه حس میکنم خونه ارامش دارم میشینم چت میکنم درس میخونم🙂😔

+دیروز توی نمایشگاه یه تابلوی محشر دیدم! _خب چرا نخریدیش؟؟ +یه آینه بود💜✨
حالا من باغریبه ها راحت ترم..حرف‌میزنم واینا.. ولی بافامیل نه😐

آخه برا من حرفاشون درمورده  فلان هم ولایتیشون یا فامیل دورشون یا بحث زمین یا رسم و رسومات خودشونه منم هیچ حرفی نمی‌زنم از نزدیکان که حرف میزنن حرفاشون بوی خون میده ومنم بهشون اعتماد ندارم بخوام شرکت کنم اون دور میشینم براخودم فقط نگاه میکنم 😂😂😂

آخه برا من حرفاشون درمورده  فلان هم ولایتیشون یا فامیل دورشون یا بحث زمین یا رسم و رسومات خودشو ...

کارخوبی میکنی😂😂👌👌

منم دوران نوجوانی مثل شما بودم بعدا خودمو تغییر دادم یه چیزی برای شروع صحبت پیدا می کنم .بعد دیگه گرم میگیرم. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!