جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 عنوان ولنتاین 118 بازدید | 16 پست خیلی دلم میخواست یکی رو داشتم واسش یه چیزی میخریدم 😭😭😭😭😭😭🤲 بعد دیدم خودم خیلی بیشتر می ارزم پس ولنتاین واسه خودم یه چیزی میخرم😌❤️❤️😂😂😂😂 اگر کسی رو ندارید چیزی براش بخرید یا چیزی براتون بخره خودتون حتی با یه نامه خودتون رو خوشال کنید اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1400/10/23 | 19:15 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوهر،شب،چراغ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 8123 من وقتی مجرد بودم همیشه برای خودم هدیه میخریدم جواب ابلهان خاموشیست
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 کی هست ولنتاین؟؟؟ ۲۵ بهمن اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 اوووووو خیلی مونده ک یس اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 من براش چی بخرم ؟ هودی عررررررررررر به پای هم فسیل شین انشالله اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
sarvam عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 839 هودی عررررررررررر به پای هم فسیل شین انشالله نمیپوشه ب هیچی علاقه ندارهایده خوراکی میشه بدی بهم ک چیکا کنم ؟مرسییییی
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 نمیپوشه ب هیچی علاقه نداره ایده خوراکی میشه بدی بهم ک چیکا کنم ؟ مرسییییی اگر لاغره و عاشق چیپسی اینا یه باکس پر از چیپس و پفک بزار اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
sarvam عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 839 اگر لاغره و عاشق چیپسی اینا یه باکس پر از چیپس و پفک بزار واوووو آره دوست داره ازین چیزاباشگاه میرهپفک نمیدونم دوس داره یا ن اما چیپس و کرانچی رو دوس دارهترکیب این دو چطوره ؟ یا حتی سه تاش بهتره شاید دوس داشته باشهمرسی از پیشنهادت حتما بدردم میخوره 🙂🙏🏼
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 واوووو آره دوست داره ازین چیزا باشگاه میره پفک نمیدونم دوس داره یا ن اما چیپس و کران ... یه عالمه بخر اگر میتونه نوشابه انرژی زا هم یه ۲/۳ تا بگیر اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
sarvam عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 839 یه عالمه بخر اگر میتونه نوشابه انرژی زا هم یه ۲/۳ تا بگیر منظورت از باکس چیه تو چی بذارم ؟👌🏼🙏🏼
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 منظورت از باکس چیه تو چی بذارم ؟ 👌🏼🙏🏼 جعبههای بزرگ که در دارن درش رو بردار پر از چیپس و نوشابه انرژی زا بکن اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏