بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر پوست به من یه ضد لک داد گفت تا دوماه شب درمیون استفاده کن بعد دوباره بیا. گفت احتمالا لک به علت مصرف ال دی یا قرص اورژانسی و همچنین در معرض آفتاب بودن ایجاد شده... گفت لک مقاوم هستش و نیاز به طی کردن دوره درمانی داره
عزیزم دکتر به من یه کرم ضد لک داد و گفت تا دوماه شب در میون روی لک استفاده کنم و بعد دوباره برم دکتر ... الان تقریبا دو هفته هستش استفاده کردم خداروشکر لک تا ۹۰ درصدش از بین رفته و خیلی عالی جواب داده. حالا نمیدونم بعد از قطع کرم این لک برمیگرده یا نه.
سلام مجدد عزیزم دکتر به من یه کرم ضد لک داد و گفت تا دوماه شب در میون روی لک استفاده کنم و بع ...
ببخشید شما عمل بلفا هم انجام دادین مبارکه فدا منم میخوام انجام بدم مثل شما استرسی ام میترسم یه سوال داشتم برای قبل عمل دکتر آزمایش خون یا قلب براتون نوشت یا به اینا نیازی نبود ممنون که جواب میدین💋
ببخشید شما عمل بلفا هم انجام دادین مبارکه فدا منم میخوام انجام بدم مثل شما استرسی ام میترسم یه سوال ...
سلام عزیزم
بله من بلغارو انجامدادم، قبلش هیچ آزمایشی برام ننوشت. اللن تقریبا ۱۰ ماه از عمل من میگذره و خیلی راضیم.فقط یه هفته بعد عمل کبودی شدید و ورم داره صورتتون و من بابت همین خیلی اذیت شدم
عکسش رو میفرستم براتون ولی حتما حتما قبل استفاده با پزشک مشورت کنید .ممکنه روصورت شما جواب نده یا نتیجه عکس داشته باشه.من اولین بار که این کرم رو زدم به شدت پشت لبم ملتهب و قرمز مایل به کبودی شد چون دکتر گفت اندازه یه عدس بزن ولی من زیاد زده بودم.برای همین میگم حتما با دکتر مشورت کنید که براتون توضیح بده که یه موقع خدای نکرده مشکلی پیش نیاد چون پوست صورت خیلی حساسه و توی دید هم هستش و اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد یه عمر پشیمونی به همراه داره.