2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 45 پست

چون میگن

ظالم باش سالم باش

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

اکه به خدا واگذار کردی کی و کجا شو نپرس!خودش به موقع میدونه چکار کنه !خدا از هر قاضی قاضی تر ،ازهر مکار مکارتر ،از همه مهربان تر .توکل بر خدا فراموش نشود

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهترین تاپیک 👌👌👌👌👌👌👌👌حرف دل 80درصدماهاس..وقتی ک همچی داشته باشیم جزشانس باید دق کنیم تابمیری ...

دقیقا...

حتی اعضای خونواده هم اینطوری شدن کسی به کسی رحم نمیکنه

😑
دقیقا... حتی اعضای خونواده هم اینطوری شدن کسی به کسی رحم نمیکنه

تاپیک چشماش بدبختم کرد😍😍😍 فوق اعاده بودکه قفلش کردی😍😐بغض کردم

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
هعی...🙂 لطف داری

زنهايى كه چشمى به راهشان نيست
زنهايى كه زيباييشان در اندام،
و لوندىِ رفتارشان نيست
زنهايى كه نه رقابت ميكنند،
و نه حسادت ..!
آرام از كنارت ميگذرند،
نه جلب توجه ميكنند،
و نه توجه ات را ميخواهند!
زنهايى كه ساده ميپوشند
ساده حرف ميزنند
و ساده ميبخشند....!
اينها زنهايى هستند،
كه احساساتشان ريشه در آسمان دارد،
كه عشق
برايشان كافى نيست!
و اگر روزى تو را به دنياى خود راه دهند،
خيالِ بازگشت ، به خودىِ خود ،
از حافظه ات پاك ميشود..!
كافيست، ساده، صادق، و پيوسته ،باشى،
تا معنىِ دل به دريا زدن
دريا دل بودن را با همه ى وجودت لمس كنى...
اين زنها را دست كم نگير
اينها خدايانِ عشقهاى زمينى
و وارثان عشقهاى آسمانى اند...

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
قشنگ بود🌾

همیشه بخودت بگومن به امیدواری
خود معتادم...
نور را باید دید✨💖

وقتی یه همسفر خوب داشته باشی

دیگه دنبال رسیدن به مقصد نیستی!

دنبال طولانی ترین

جاده های دنیا میگردی...

جاده هایی که

تموم شدن رو بهشون یاد نداده باشن☹☹☹😐

🙂من دیگه امیدی ندارم ایشالا بعد ها

من عاشق نشدم اصن 1بار خاسم عاشق شم دیدم هیچی ندارم عاشق نشدم..😐😐😐😊ولی نمیدونم چراا بادیدن این چیزاابغض میادسراغم ،بنظرت چرا؟ ؟نکنه دیو و و نه شدم😂

من عاشق نشدم اصن 1بار خاسم عاشق شم دیدم هیچی ندارم عاشق نشدم..😐😐😐😊ولی نمیدونم چراا بادیدن این چی ...

خوشبحالت پس...

درد ماهم عاشقی نیست یه چیز بچگونه بود رفت 

این چیزا دردناکه..مثلا وقتی داستان استاد شهریار رو میشنویم ناخوداگاه اشکمون درمیاد..شاید هیچکدوممون‌حال اونو نداشته باشیم ولی باز هم یه غمی میاد سراغمون 

😑
خوشبحالت پس... درد ماهم عاشقی نیست یه چیز بچگونه بود رفت  این چیزا دردناکه..مثلا وقتی داستان ...

دقیقا زدی توخال👌😐حرف دل قیمت نداره وجوابش نفس عمیق کشیدنه وسکوت وموزیک playکردن😐😂😁