2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 23 پست

اتفاقا چون همسرت پرستاره و تو محیط کارش با کسایی مواجه میشه که تمارض میکنن یا با کسایی که بخاطر دردای خیلی کم پا تو اورژانس و بیمارستان میذارن یا کسایی که درد شدید دارن ولی صداشون در نمیاد،درد پریودیتون براش یه چیز عادیه.بنده خدا دست خودش نیست،محیط کار ازش یه آدم اینطوری ساخته.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا چون همسرت پرستاره و تو محیط کارش با کسایی مواجه میشه که تمارض میکنن یا با کسایی که بخاطر دردا ...

نه عزیزم.بخدا واسه خونوادش جونشم میده.بابابزرگش۸۶سالشه.الکی میگه درد دارم.همش در حال مالیدن اوناس

دستشوییه بابابزرگشو‌ میشوره.فیلم بازی کزدنه؟

آره.همکار منم همین طوره.همسرش از دستش روانی شده بعد از اقوام آشناشون طوری میان میگن آقای.....آشنامونه که فک میکنن همون اندازه که برای اونا فیلم بازی کرده و ب سرش قسم میخورن از دید ما هم همونطوره.یکی از آشناهاشون اومد گفت فلانی نیست گفتم نه گفت من همسایه مادرشم،میشه فلان کار رو برام انجام بدید،انجام دادم نه بخاطر همکارم فقط برای رضای خدا.ولی بنده خدا فک کرد ب حرمت همکارم این مار رو میکنم.همکارم از اون مرداییه که زن داره،زن اولش رو طلاق داده،دومی رو گرفته ب همون یکی هم راضی نیست وسط شیفت پاس میگیره معلوم نیست کجامیره یکی دوبار خودم دیدم ب ارباب رجوع شماره داده.

خب دیگه ببنید چقد رو مخه.پسفردا خیانتم میکنه

همه مثل هم نیستن.ولی همسرش هم مقصره.باور میکنی شیفت شبایی که با این آقا دارم تایم خوابم رو طوری تنظیم میکنم که تو تایم خواب اون بیدار باشم.بخدا همسرش ساعت 2شب میاد،اتاق رستمون طبقه بالاست.میره اول در اتاق رست خانوما رو میزنه اول خانومه رو بیدار میکنه بعد پزشک و بعد همسرش رو.داخل اتاق رو چک میکنه که کسی با همسرش تو اتاق تنها نباشه.خانومش اعتیاد داره.میاد آبروی شوهرش رو میبره تا مخدر هم بهش نزنن ول کن نیست.بعدش هم میاد همسرش رو جلو همه خورد میکنه بهش فحش میده.خب هر کی باشه نمیتونه از اون زن آرامش بگیره مطمئنا سرش جای دیگه گرم میشه.تازه خانومش گاهی شیشه مصرف میکنه توهم میزنه،من که ازش میترسم.