2777
2789
عنوان

صبر عطسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 33 پست
اخه همیشه درست در میاد:(((

همیشه؟ مثلا چند بار تا الان درست درومده؟😶 بر پایه احتمالات امکان داره هر اتفاقی بیفته اگر هم درست درومده نمیشه ثابت کرد الزاما بخاطر عطسه/صبر بوده🙃

گوگل کن.
الان چیکار باید بکنم  یکی از دوستان میگه برو روانشناس وسواس فکری داری  ولی اغلب اوقات در ...

اره به منم میگن خرافاتی وقتی با صبر کارامو کنسل میکنم

وقتی هم دوتا میاد انجام میدم،

ولی به کسی توجه نکن ،صبر یه کمک از سمت خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه؟ مثلا چند بار تا الان درست درومده؟😶 بر پایه احتمالات امکان داره هر اتفاقی بیفته اگر هم درست د ...

ببین حتی دیروز که داداشم میخواست اینترنتی خرید کنه گفتم نخر بعد گفتم اگه بخری و پولتو بخورن باید صبر بیاد اگه بیاد باید بیخیالش شی ۵ مین بعدش اومد ولی داداشم باز رفت خرید کرد زدن بلاکش کردن

زندگیتو میخوای رو همین خرافاتها بسازی؟ بیخیال بابا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
ببین حتی دیروز که داداشم میخواست اینترنتی خرید کنه گفتم نخر بعد گفتم اگه بخری و پولتو بخورن باید صبر ...

عزیز اینطور شواهد و مثال ها اثبات نمیکنه چیزی رو و غیرمنطقیه... حتما مثال های نقضش هم برات پیش اومده درسته؟ ولی شما فقط اونهایی که درست درومدن رو یادته:) صرفا خرافاته👌🏻 بر اساس اینها اصلا تصمیم گیری نکنید و حس بد نداشته باشید نسبت به تصمیمی که با عقل و منطقتون گرفتید🤍

گوگل کن.
جدی اشتباهه این کار؟

سلام من خیلی به صبر عطسه اعتقاد دارم خیلی هم امتحانش کردم خرافات نیست . ولی اعتقاد شماغلطه.نگاه کن اگر بخوای بری بیرون یا کاری انجام بدی یا فکری بکنی اونجا صبر درسته و معنی داره .نه این که شما بگید اگر صبر بیاد مثلا شما یه حرفی میزنید نیم ساعت بعد صبر بیاد ابنجا الکیه. بالاخره در طول روز صبر میاد. باید به محض انجام کار یا فکر باشه.

اخه همیشه درست در میاد:(((

چون بهش اعتقاد داری نه که صبر واقعیت داشته باشه

به هر چی اعتقاد داشته باشی درست در میاد

من اصلا اعتقاد ندارم

اومدیم و یکی حساسیت و آلرژی داره تکلیف اون چبه ؟

اون طوری نمیتونه زندگی کنه همش باید صبر کنه 

ازدواج از روی عقل باید باشه نه تصمیم بر اساس،صبر و ...

ببین صبر وقتی درسته که دقیقا قبل اینکه بخوای اون کارو انجام بدی بیاد یعنی مثلا میری بیرون درست موقعی بیاد که آماده شدی داری میری چند ساعت قبلش قبول نیست

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
سلام من خیلی به صبر عطسه اعتقاد دارم خیلی هم امتحانش کردم خرافات نیست . ولی اعتقاد شماغلطه.نگاه کن ا ...

شما اعتقاد داری و همیشه برات درست در میاد

اونی که اعتقاد نداره براش درست در نمیاد

همه چی برمیگرده به اعتقاد 

شما اعتقاد داری و همیشه برات درست در میاد اونی که اعتقاد نداره براش درست در نمیاد همه چی برمیگرده ...

باور کن من ادم خرافاتی نیستم. اهله قانون جذب هم نیستم. امتحانش کردم درست بوده دریغ از یه خطا. البته یه مسیله مهمی بود اونو نمیدونم میشه یا نه چون سخته. میدونی چه جوری اعتقاد پیدا کردم امتحانش میکردم درست درمیومد. ولی اصلا دیگه به زیارت .دعا .چله اعتقاد ندارم چون رفتم چیزی نشد

نه من اعتقادی ندارم چون شنیدم که توی دین چیزی نگفتن راجع بهش

چرا تو دینم اومده ، نه اینجور که اسی میگه ، 

اگه در موقع شروع کار یا حرف زدن در موردش ، و تازه اونم اخرین جملتون ، صبر اومد ، مبنا رو روی اخرین جمله میزارین ، مثلا میگی برم خونه خواهرم ، نرم ، انی عطسه میاد اخریش نرم بود ،،پس نرو . 

یا اگه برعکس گفتی نریم بهتره یا بریم   ، پس برو اخرین حرفتون بریم بوده 

خدایا شکرت.
باور کن من ادم خرافاتی نیستم. اهله قانون جذب هم نیستم. امتحانش کردم درست بوده دریغ از یه خطا. البته ...

قانون جذبم نباشی،ولی به هر چی اعتقاد داشته باشی اتفاق میفته این و اسلامم میگه

چون یه بار درست در اومد اعتقاد پیدا کردی و هی برات تکرار میشه

من دوستی داشتم به صبر اعتقاد داشتن خانوادگی  اگه صبر میومد و اهمیت نمیدادن اتفاق بدی براشون میفتاد چون اعتقاد داشتن

من اعتقاد نداشتم ولی وقتی با هم بودیم و صبر میومد به خاطر اون صبر میکردم