2777
2789
عنوان

برنامتون واسه روز مرد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بهمن

آخییییش😑

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
نه بابا 26 بهمن هردوتاش بهمنه

ترسوندیم. عمرا میرسیدم تو چند روز برنامه ریزی کنم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
من برا تولدش چیزی نگرفتم باید باهم یگیرم😲

اره پس حسابی برنامه ریزی کن از شانسه من که هم روز مادره هم روز پدر هم کادو به عشقم بدم هم ولنتاینه هم سالگزده داداش و زن داداشمه هم تولد اونیکی برادر زادمه 😂😂😂😂😂 کلا این ماه باید برم قایم شم 🙉

اره پس حسابی برنامه ریزی کن از شانسه من که هم روز مادره هم روز پدر هم کادو به عشقم بدم هم ولنتاینه ه ...

اره بریم سفر مثلا😁

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
من سیاه قلم کار میکنم کسی اگه خواست در خواست دوستی بده 

چ قشنگه 🥰🥰😍

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اره پس حسابی برنامه ریزی کن از شانسه من که هم روز مادره هم روز پدر هم کادو به عشقم بدم هم ولنتاینه ه ...

انشاالله همیشه همین مراسما باشه

من که از تابستون به فکر این روزام کادومم واسه مامانو بابامو همسرم خریدم 

ندارم برنامه ای...چون پدرم فوت شده..جنس مخالفیم تو زندگیم نیس..فوقش ی پیامک تبریک به برادرام

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
2790
2778
2791
2779
2792