2777
2789
دستورشو بده گلم

بچه ها اندازه هام رو اگر تجربه ای دارید بگید مشکلش رو 

۱.۵ پ آرد 

۳/۴ پ شکر

۳/۴ پ ماست 

۱/۴ روغن 

۱/۲ ق م وانیل 

۲ ق م سر پر ب پ( احتمالا زیاد بوده) 

۳ تخم مرغ 

اول زرد و سفیده جدا کرده ،س با کمی نمک با م زن دسی زدم بعد از کف کردن نصف شکر اضافه کردم با زدم تا کامل سفید کف کرد ولی خب اندلزه ایکه با هم زن برقی مشه نشد بعد زرده رو با وانیل و بقیه شکر زدم تا کرم و کش دار شد بعدروغن و بعد ماستی که از قبل ب پ رو ریخته بودم توش ( مثل مخمر شدو حسابی پف کرد و حباب زد ) بار اول بود اینکار  رو کردم قبلا به ارد اضاف میکردم بعد ارد سه بار الک شده رو دو مرحله اضاف کردم آخر هم دو مرحله سفیده که قبلا زده بودم ، این مرحله زیاد هم نزدید پفش میخوابه بعد کاغذ روغنی انداختم و ریختم داخل قابلمه بعد با شعله پخش کن روی گاز، که جاش کوچیک بود اینجوری شد 

میخواستم قطرش کم باشه چند لایه درست کنم حابا فردا با ۱ لیوان ارد درست میکنم عکس کامل میزارم 😊😊

دیدم عشقم بالاش نپخته س ....وای من یه چیز دیگه تصور کرده بودم خخخ چندانم وسطش بالا نیومده...بک کردم ...

از مواد خامش با قاشق برداشتم این جا 😊

بعد برش ریختم روش دو باره گذاشتم رو گاز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.