2777
2789

اسید فولیک خارجی یا ایرانی ؟

هرروز یا یکروز درمیون؟ 

چی بخورم بهتره؟ دیگه باید چیکار کنم؟ ازمایشی تستی چیزی هم لازمه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش کلی قبل بارداری بده

نه نیاز نیست.همون ماه اقدامت بخور. فرقی نداره. هر روز بخور

همه چی خوبه ب اندازع اش

من در این حد میدونم. خودمم اقدامی ام

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

باید اول بری چکاپ بدی دکتر خودش هرچیزی لازم باشه برات مینویسه ....

منم یه ساله میخوام برم هی امروز فردا میکنم اخر با این همتی که از خودم میبینم بعید میدونم تا ده سال دیگه هم اقدام کنم 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
از سه ماه قبل باید میخوردی ... انشالله به سلامتی

حالا از الان شروع کنم نظرتون چیه؟‌

بعد اگه بشه ۳ ماه تقریبا میفته تو ماه رمضون 

تو ماه رمصون چطوری قرص بخورم

از الان شروع کن  ی چکاب و پاپ اسمیر هم انجام بده

واسه قبل بارداری بری ،سونو واژینال هم مینویسن واسه همه ؟ یا فقط موارد خاص؟ من خیلی میترسم از این

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من از ۸ ماه قبل بارداریم میخوردم

اگر کم خونی شدید داری فولیک اسید ۵

اگه نرمالی فولیک اسید ۱

ویتامین دی ویژل بخور

تیروئیدتم چک کن نرمال باشه...

کلا آز قبل بارداری بدی عالی میشه

واسه قبل بارداری بری ،سونو واژینال هم مینویسن واسه همه ؟ یا فقط موارد خاص؟ من خیلی میترسم از این

نه خب فقط در صورت نیاز مینویسن 

بیشتر برا کسایی که تنبلی تخمدان دارن یا چند ماه اقدام هستن ولی باردار نشدن این سونو انجام میشه که ببینن وضعیت چطوره وگرنه برای همه تجویز نمیشه

ترس نداره که عزیزم😊