2777
2789
عنوان

نامزدی یا عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 17 پست
نظرتون خیلی عالیه ولی در اون صورت برای ازدواج بعدیتون اگه جدا بشید سختتون میشه و علاوه بر اون اینکه ...

خوب ببخشین ادم اون موقع ها هم برا شناخت ی کار ها و روابطی داره ک ب نظر من با صیغه بودن خوب نیس بلدم برا ازدواج بعدی اگه دورغی در کار نباش اتفاقا سلامت بودن زندگی زود گذرت هم تایید میشه طرف هم میفهمه برا شخصیتت ارزش قایلی چون اونموقع اون هم شاید خودش طرق روال قبلیت پیشنهاد صیغه بده ک ب نظر من نوعی اصلا خوب نیس برا ی زن این پیشنهاد البته نظر منه نظر شما هم محترمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا نه چون شما باید تو جلسه خاستگاری بجای گل مورد علاقت چیه این حرفا بدون خجالت حرفایی که دلت میخوا ...

دقیقا حرف من . انگار دارم با خودم حرف میزنم   رنگ و گل و غذای مورد علاقه رو بعدش هم میشه فهمید چیه ولی موقع عصبانیت واکنشش چیه با ادمهای بالادست  و پایین دست رفتارشچطوره . وقتی تو شایط بحرانیه چکار میکنه و اینها رو میشه تو دوران نامزدی فهمید 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد