ولی حدا از شوخی رمان خیلی به اعصاب صدمه میزنه قبلا ۳۰۰ ۴۰۰ صحه ای رو تو دوروز میخوندم اما اعصابم تیلیت شد
الان ۲۰۰ صفحه ای رو تو ۳ ۴روز میخونم..
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
پدرش میخاد بخاطر پول اونو بفروشه و دختره شب عقد فرار میکنه و ماجراها شروع میشه
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درمورد دوران هارون الرشید هستش و سکانس های خیلی حساس داره 😂😐
خیلی قشنگه هم درمورد همسرشه هم خواهرش که عاشق وزیر هارون میشه و در آخر هارون الرشید دوتاشونا میکشه خیلی جذابع ب نظرم
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
😂😂😂من بدتر بودم روزی هزار و خورده ای هم میخوندم کلا تندخوان ام الان دیگ بخاطر امتحانام چندوقته ...
بهتره نخونی خیلی به ادم صدمه میزنه وهمش چیزای تخیلی و پوچ و الکیه😃