2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 61 پست
بیا تلگرام پیام بده

چشم نصب کنم میام

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی که اول ماه قمری مصادف میشه با روز دوشنبه

میتونی ختم واقعه بگیری

روز اول یک بار واقعه

روز دوم دوبار

تا

روز چهاردهم چهارده بار

من انجام دادم خواستگار اومد ولی خب نشد

اول اینکه انشالله هرچی زودتر عروس بشی

اگه هم نشد.... دو سه ماه دیگه ماه رمضونه

روز اولش هم دوشنبه اش

بهترین زمان برای ختم چهارده روزه ی سوره واقعه

مرسی عزیزم خیر ببینی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
وقتی که اول ماه قمری مصادف میشه با روز دوشنبه میتونی ختم واقعه بگیری  روز اول یک بار واقعه ر ...

وایییی مرسی فدات شم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس تو زندگیت خوشبخت شی

ان شالله خوشبخت بشی

اطلاعاتت رو هم ‌توی این سایت به هر کسی نده. همه آدما لزوما نیتشون ‌خوب نیست.‌

من هر وقت با مادرم توی مجالس میرفتم فوری ازم خواستگاری میکردن.شما هم سعی کن با مادرت توی مراسما شرکت کنی. خیلی تاثیر داره.

دعاى سريع الاجابه
روايت شده كه مردى خدمت حضرت اميرالمومنين عليه السلام شكايت كرد از دير شدن جواب دعايش فرمود چرا نمى خواهى دعا سريع الاجابه را پرسيد كه آن كدام دعا است فرمود بگو: 

به جاى كذا و كذا حاجت بخواهد.

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظيمِ الْاَعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبينَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضيئُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ وَ يُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَيْطانٍ مَريدٍ وَ كُلُّ جَبارٍ عَنيدٍ لا تَقِرُّبِهِ اَرْضٌ وَلايَقُومُ بِهِ سَمآءٌ وَ يَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ يَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ وَ يَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ يَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حينَ يَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا يَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَيْهِ سَبيلٌ وَ هُوَ اسْمُكَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذى سَمَّيْتَ بِهِ نَفْسَكَ وَاسْتَوَيْتَ بِهِ عَلى عَرْشِكَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى كَذا وَ كَذا
ان شالله خوشبخت بشی اطلاعاتت رو هم ‌توی این سایت به هر کسی نده. همه آدما لزوما نیتشون ‌خوب نیست.‌ ...

فدات شم هر چیاز خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

عزیزم برو تاپیکامو یه نگاهی بنداز متوجه میشی 😭

قربونت شم انشالله زود عروس بشی. تو؛ خواهرم؛ من و باقی دخترایی که میخوان عروس بشن

انشالله دلت شاد شه عزیزم

دعاى سريع الاجابه روايت شده كه مردى خدمت حضرت اميرالمومنين عليه السلام شكايت كرد از دير شدن جواب ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

ختم سوره  مبارکه یاسین  جهت حل مشکلات بسیار مفیدومجرب  میباشد .این ختم را میتوانید در هفت روز هر روز یک مرتبه تلاوت کنید یا گوش بدهید. یا بیست ویک روز .یا چهل روز انجام بدهید .قبل از تلاوت نیت برای حل مشکل وگره شما فراموش نشود هر روز این نیت را انجام دهید مثال: برای بخت گشایی نیت شما روزانه باشد یا برای کارهای اداری .مشکل مالی وغیره.  فایلهای صوتی که ارسال میشود برای کسانی هست که در تلاوت مشکل دارند با خود  تلاوت مستقیم شما  فرقی ندارد چه خودتان تلاوت کنید چه به فایل صوتی گوش بدهید هردو حالت جوابگوی حل مشکل و گره شما میباشد. 
سوره مبارکه یاسین برای حل ورفع اکثر مشکلات مفید میباشد این ختم را حتماً انجام بدهید.