2821
2789
ادمی ندیدم سرش شوره داشته باشه:/ ب جز بابام اونم به خاطر اینکه سرشو همچــــی میخاره نمیدونن چرا همش ...

من موهام خیییییلی خشک و پرپشت هست ریزش مو ندارم اما شوره خیلی داره نمیدونم چیکار کنم😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من راستش شنیدم خاکستر آتیشو جوش بزنن بعد سافی کنند با آبش مورو بشورن شوره میره شامپو کلیر هم خوبه

اون خاکستر رو امتحان نکردم اما کلیر داشتم تاثیری نداشت

امتحان میکنم خاکستر🙂😘

شامپو سلنیوم سولفات ویا شامپو کتوکو نازل طبق دستور استفاده کنید  برای مدتی جوابه. راستش شخصا هر چیزی رو امتحان کردم دیگه خسته شدم  نمک توی شامپو  سرکه سیب آسپرین .باز گذاشتن موها,  برس مرتب   کم شستن موها؛زیاد شستن موها،برای من که درمان نشد فقط موقتی کم و زیاد میشه. عجیب ترین نظر هم دو ستون دادند که هیچ آدمی سرش شوره نداره!

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
ادمی ندیدم سرش شوره داشته باشه:/ ب جز بابام اونم به خاطر اینکه سرشو همچــــی میخاره نمیدونن چرا همش ...

سرش قارچ داره بره دکترپوست. یا بره داروخونه شامپو بگیره

خدایا عاشقتم
شامپو سلنیوم سولفات ویا شامپو کتوکو نازل طبق دستور استفاده کنید  برای مدتی جوابه. راستش شخصا هر ...

والا من هرکی رو که دیدم حتماااا رو سرش یکی دو تا شوره بوده حالا زیر شال و روسری یکی دو تا بوده اما خودم موهام چون خیلی پرپشت هست خیلی شوره داره تازه پوست سر رو که نگاه میکنم بیشتر شوره ها چسبیده اونجا😶