dokhtarak_mehrabon مدیر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8574 عنوان قبل از میکروبیلدینگ رنگ کردن مشکلی نداره ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 18 پست سلام دوستان صبحتون بخیر مامانم هفته دیگه نوبت میکرو داره ولی شرایط قبل از میکرو موقع نوبت دهی نگفتن که چیکار کنه دیروز مامانم ابروش رو رنگ روشن کرده مشکلی نداره؟بهش گفتم چرا رنگ کردی الان چطوری رنگ مناسب برات انتخاب کنن آخه الان بنظرتون بد میشه ؟ 1400/10/22 | 06:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8574 اره بخدا رنگ ابرو که موندگاری موی سر نداره تا دوهفته دیگه که میکروش کاملا خوب بشه رنگ ابروش برگشته وای مامانم حساسه از وقتی بهش گفتم چرا رنگ کردی ناراحت شده میترسه خراب شده آخه روشن هم کرده 😅😅😅
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8574 من خودم میکرو کردم بعد میکرو تا دو هفته ابرو هات زخمه، باید پماد آ چشمی روی زخماش بزنی میخای پوست ... عزیزم بنظرت تیره کنه ابرو هاش بعد بره ؟
مرغوحشی4343 عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1617 من خودم میکرو کردم بعد میکرو تا دو هفته ابرو هات زخمه، باید پماد آ چشمی روی زخماش بزنی میخای پوست ... تا دوهفته رنگ ابروش برگشته خوشت میاد مردم بتروسونی بیخودی کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
dokhtare_zemestuni عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 172 عزیزم بنظرت تیره کنه ابرو هاش بعد بره ؟ اره بهترین کار همینهتیره کنه بعد بره