2777
2789
عنوان

یک هفته خطم خاموش بود، هیشکی نفهمید :|

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست
ای خداااااا :| این حجم از هیچکسو نداشتن از یک انسان اجتماعی مثل من شدیداً بعیده :|

منم وضع همینه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خاموش بود

شارژش تموم شد و دیگه نزدمش تو شارژ :| چون اساسا قبل خاموشی هم کسی کاری بام نداشت ولی بعد خاموشی تازه به عمق فاجعه پی بردم

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
خوشبحالت

من ۸۳ درصد برون گرام  کجا خووووشبحالم لامصب 😶😂😑

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
شمارتو بده اسی خودم  انقد زنگ بزنم ک خطتو عوض کنی    

مرسی از لطفت عسیسم 😶😂😑

اینم شانس مایه، دختر ازمون شماره میگیره 😂

سه ماه خاموش کردم کسی نفهمید، هه😏😂😂

حاجی گنگت بالاست😂😂

شارژش تموم شد و دیگه نزدمش تو شارژ :| چون اساسا قبل خاموشی هم کسی کاری بام نداشت ولی بعد خاموشی تازه ...

والا مام مثل شماییم فقط چون متاهلیم و شوهر و بچه داریم دیگه یکی دو نفر زنگ میزنن مثلا شوهرم زنگ میزنه دارم میام میگم پیاز سیب زمینی بخر .یا مثلا برادرم و بابام و مامانم زنگ میزنه حال بچمو میپرسه.وگرنه اگه مجرد بودم مثل شما بود

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️