اقدامی مدیر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 عنوان پیج اینستام دیسیبل شده کسی میتونه کمکم کنه | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 17 پست تازه ۳روز بود زده بود😭😭😭خیلی ناراحتم لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون 1400/10/22 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 اره امکان داره مث پیج من منم همینکارو گفتم و با ف یلتر شکن وارد میشدم ک هر سری ی کشور میزد &n ... عزيزم ببین درست شد یعنی اخه الان پیجمو میاره ولی اون عکس دومیه میاره هی رفرش میکن چیزی بالا نمیاره لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
mahsa_75_h عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 6014 عزيزم ببین درست شد یعنی اخه الان پیجمو میاره ولی اون عکس دومیه میاره هی رفرش میکن چیزی بالا نمیاره شاید فقط بلاک شدی ایستا اول ۲۴ ساعت بلاک میکنه بعد اگ تکرار کنی ۳ روز و زمانش بیشتر میشه بزا چن ساعت دیگ امتحان کن دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 شاید فقط بلاک شدی ایستا اول ۲۴ ساعت بلاک میکنه بعد اگ تکرار کنی ۳ روز و زمانش بیشتر میشه ... یعنی پیجم درست میشه؟اول دیسیبل شده بودم که بت فیلترشک رفتم چندتا عکس اورد زدم بعد درست شده که چیزی نمیاره لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون