2777
2789
عنوان

اخه این چه شوهریه من دارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 52 پست
بخدا همه اینایی که گفتیو هستم و انجام دادم ولی همون آشه و همون کاسه

عزیزم میگی یه ماهه ...

زمان میبره صبور باش ....شوهرت خمیر نیست که بتونی شکلش بدی .....

حداقل ۲۵سال با اونا زندگی کرده الانم که خونتون باهمه فرصتیه براش تا بیشتر اونجا باشه ....کم کم مرزها رو مشخص کن مثلا اول بیاد خونه و شام بخورین بعد بره پایین   .

در هفته شمام دو سه بار همراهیش کنید

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خواهر چی بگم،😔

دقیقا منم عقدم و شوهرم تک پسره و باید برم‌طبقه پایین !!منم میدونم اینجوری یکم‌سخت میشه ولی سیاست داشتن ۹۰ درصد مشکلاتو حل میکنه مثلا امشب دوست‌نداشتی بری درسته حق میدم ولی نباید نشون میدادی که دوست نداری بری چه برسه به اینکه به زبون بیاری!!باید میگفتی عشقم امشب دوست دارم دوتایی فلان فیلم و ببینیم یااینکه امشب دلم میخواد دوتایی بشینیم حرف بزنیم و...  درکل بهانه بیار مثلا من ۱۰ روز نرفتم خونه مادرشوهرم ولی امروز زنگ زدم احوال پرسی کردم بهم گفت کم پیدایی ؟؟گفتم اخه درگیری درس و امتحان مگه وقت میذاره برا آدم؟؟درصورتی که وقت داشتم‌لاب لای امتحانا ولی رفت و‌امدمو ازالان مدیریت میکنم کم باش ولی همیشه باش یااینکه مادرشوهرم عمل کرد دو روز اول رفتم کمکش بعدش زنگش زدم گفتم سرماخوردم نمیشه هم بیام‌اونجا میترسم‌انتقال بدم عذرم خواسته است واینکه اگه ظرف شستم  اگه حتی زنگ زدم‌احوال پرسی کردم به شوهرم میگم امروز زنگ زدم به مامان حالشو پرسیدم  احوال پرسی کردم تا فردا روزی یوقت نگن زنت سراغ نمیگیره‌زنگ نمیزنه و... شوهرم درجریان میذارم برا کارایی که براخانواده اش میکنم

منم همینکارو کردم ولی وقتی ازدواج کردیم شد اینطوری و شنیدن اینکه(من زن گرفتم نمیتونم اونارو ول کنم ک ...

اولش گیر میده بعدا کم کم خوب میشه و کمتر میرید پایین

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖