2777
2789

هیچی 

ولنتاین و این چیزا نمی‌گیریم با اینکه خارج از ایران هم زندگی کردیم 

تو ایران تا همین ۵ یا ۶ سال پیش مردم نمی‌دونستن ولنتاین چیه هالویین چیه 

چرا به مناسبت های خودمون قانع نباشیم؟ 

البته نظر منه

هر کس هم جشن میگیره، شاد باشه الهی 🤍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کدوم عشق😖🥺

گلم تو تاپیک قبل گفتی بیا پایین به ی خانوم منظورت چی بود ؟ و چرا استارتر باهات برخورد کرد ؟

«الهم صل علی سیدینا محمد و علی آله و صحبه و سلم   ما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم انک حمید مجید» 
هیچی نخر این بیشتر سورایزش میکنه    

😂😂اون اصلا توقع نداره 

اما خب چون همیشه بیرون رفتنی همه چیز میخره و کم نمیزاره بهترین کار تولد گرفتن براشه اما چجوریشو نمیدونممم

گلم تو تاپیک قبل گفتی بیا پایین به ی خانوم منظورت چی بود ؟ و چرا استارتر باهات برخورد کرد ؟

سلام عزیزم

این یه اصطلاحه یه مقدار هم شاید بی ادبانه باشه ولی برازنده اون خانوم بود به معنی اینکه اون شخص داره حرف نامربوط و غیر منطقی میزنه

والا علت رفتار استارتر رو نفهمیدم 

انگار که خودشم دوست داشت شوهرش باهاش اون رفتارو داشته باشه

خیلی بانمکم خودم میدونم
سلام عزیزم این یه اصطلاحه یه مقدار هم شاید بی ادبانه باشه ولی برازنده اون خانوم بود به معنی اینکه ا ...

دقیقا هر چی فکر کردم نفهمیدم اسی به شما چرا گیر داد ، موفق باشی گلم

«الهم صل علی سیدینا محمد و علی آله و صحبه و سلم   ما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم انک حمید مجید»