2777
2789
عنوان

زامبی در چین

| مشاهده متن کامل بحث + 3483 بازدید | 185 پست
شادیم جدید دادن بیرون . یکی دگم دارن در همین مورد میسازن تا اخر ماه پخش میشه  میخان مردمو اگا ...

چند ساله سریال های زیادی در مورد زامبی ها ساخته میشه

هیچ حیوونی فهمیده تر از کووالا نیست.یعنی قشنگ درک کرده هیچی تو دنیا ارزشش بیشتراز خواب نیست✋🏻😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم میترسم پس چرا اوایل میگفتن واکسن بزنین زامبی میشین

با ترس چیزی حل نمیشه گلی نترس 

تاپیک شوخیه

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
پس تلوزیونم فیلم +۱۲پخش نکنه چون همه دارن میبینن؟؟؟ تاپیک عنوان داره زن بار دار لطف کنه از فوضولی دق ...

بله تلویزیون مخصوص زن باردار نیست 

ولی این سایت مختص زنلن باردار هست حالا ما که باردار نیستیم میایم غیرمتفرقه میحرفیم اما وقتی جایی اومدیم وه شاید اکثرا باردار هستن باید مراعات کنیم.

😏
اایلومیناتی ها وجود دارن و هستن 

بله میدونم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
به منم درباره این اصطلاحا توضیح می دین لطفا 

سرچ کنی برات کامل میاد.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
یکی از شهرهای خوزستان.....میبنی طرف یا یکی لجه به دوستاش میگه امشب بریم در خونشو تفنگ بزنیم..😐اینجا ...

چقد حس کردم نزدیکمی 😂کجای خوزستانی ماهم اینطورین 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
چقد حس کردم نزدیکمی 😂کجای خوزستانی ماهم اینطورین 

اطراف بهبهان😄

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم