2777
2789
عنوان

سلفری مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 12238 بازدید | 136 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هنوز آزمایش رو نگرفتی و نبردی پیش دکترت

درصد داره،حد و حدود داره عزیزم،گریه نکن لطفا،باور کن به اون ترسناکی ای که فکر کنی نیست،فتال فرکشنتون چند درصد هست؟ پس تا نبردید پیش متخصص خودآزاری نکنید🥰

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
نمیدونم .آخه آمینو تست تهاجمی هست .دقیق تر هست ولی احتمال عوارضش هم زیاده 

اتفاقا اول سل فری ،خوب کردی گلم

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
خب همون دکتر احمقش دیگه .سل فری فقط یه هزینه اضافیه اکثر پزشکا امینو مینویسن هم مطمن تره هم یکبار هز ...

آمنیوسنتز روش تهاجمی هستش. تا لزومی پیدا نکنه، ارجاع نمی‌دن برای آمنیو!

نمیدونم .آخه آمینو تست تهاجمی هست .دقیق تر هست ولی احتمال عوارضش هم زیاده 

ما اکثرا این تست رو‌دادیم چون غربالگریمون مشکوک بوده .دکتر خالم گفته بود با استراحت عوارض خاصی نداره  و اینکه سل فری خودش مجدد هزینه جداست 

ابدولله ماننسی حسینا.
آمنیوسنتز روش تهاجمی هستش. تا لزومی پیدا نکنه، ارجاع نمی‌دن برای آمنیو!

مارو ارجاع دادن .دکتر گفتش این هم دقیق تره هم اینکه هزینه اتون دوبار نمیشه یکبار تکلیف مشخص میشه

ابدولله ماننسی حسینا.
هنوز آزمایش رو نگرفتی و نبردی پیش دکترت درصد داره،حد و حدود داره عزیزم،گریه نکن لطفا،باور کن به اون ...

هنوز آزمایش رو نگرفتم .شفاهی گفتن های ریسک برای داون هستی باید بری امینو سنتز 

الان تعجب کردم غربالگری برای سونو حتما برو چرا نرفتی احتمالا دکترت میفرسته

😐😐😐سل فری از همش اعتبارش بالاتره برای تشخیص سندورم . حتی از سونو و ازمایشهای غربالگری دوره ای  اوناییکه که سنشون بالاست مستقیم میرن سل فری اتفاقا اون ازمایشا فقط یه عدد و احتماله ولی سل فری اعتبارش بالاتره.فقط یه تشکیل ساختار پروتئینی می مونه که  اونا که سل فری میدن منفیه غربال دوم بررسی میکنه تشکیل ساختار پروئیینی و نخاع رو و سونوی ۱۸ هفته وگرنه اعتبار سل فری بالاست.البته الان باید امینو انجام بده مطمعن بشه ایشالا سالم باشه