2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 51 پست

دوران قبل عقد دوران اشناییه اگر شما انقدر گرمی و بنظرت راضی نمیشی بعد عروسی از این مقدار گرایش جنسی که داره کمترم میشه پس فکری کن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
متاهلی ؟ یعنی الان خسته ای😆😊

دهنتو ببند مرتیکه عوضی ازاول تاپیک هی داری غلط اضاف میکنی و اراجیف میبافی بهت شک کردم رفتم تاپیکاتو نگاه کردم دیدم بعععععععله یه آقای خاله زنک کثیفی تو همه تاپیکات دنبال دوست دختری تاکیدم کردی دختررررررررر... ببین اونی که فرض کردی مارو خودتی فهمیدی 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین خانومی درسته خارج از کشور هستی ولی شما از همه کسانی که بدون ازدواج رسمی رابطه زناشویی داشتن بپرس مرده اوایل اش گرم هست ولی بعدش سرد میشه؛

میدونی چرا؟

چون با خودش هی میگه ولش کنم برم بهتر از این هم هست من که تعهدی بهش ندارم؛

ازدواج رسمی محضری تعهد میاره؛

طرف اگر بخواد زنش رو ول کنه یا خیانت کنه بسته به شرایط باید نصف اموالش یا مهریه سنگین بپردازه برای همین فکر جدایی و خیانت رو معمولا از سرش بیرون می‌کنه؛

ولی بعضی‌ مردا متاسفانه رابطه بدون ازدواج رسمی رو دوست دارن چون هر موقع بخوان میتونن دختره رو ول کنم برن سراغ کس دیگه ای

هر چقدر هم خوب باشی نمیتونی مجبورش کنی بمونه؛

چون هیچ نسبتی باهات الان نداره و هیچ تعهدی بهت نداره؛

در واقع همه چیز به نفع اونه؛

زودتر باید تصمیم جدی بگیری

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
واقعا نمیدونم چشه

جواب دختر چشم سفیدو نده آقاست داره سواستفاده میکنه 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
زن و شوهر نیستن هنوز!

فکر کردم زن و شوهرن! 

چه انتظاریه خب بذار همینجور دور بمونید بهتره بعدا از اینکه خیلی باهمین شکایت میکنید

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN